Celý leden tak nějak zpracovávám/vstřebávám zlost a nasrání na celou AR.... a že jsem si teda zanadával do italských cikánů

Takže tímto bych toto mé vlákno B-Techa uzavřel.
Asi by to chtělo více informací o tvé nasranosti.Pete Biggy píše: 31.1.2023, úte 14:03 Jen pro pořádek. B-tech už má od října nového majitele, kde v "italské rodině" dělá společnost Maserati LevantePosléze jsem si z Maďarska dovezl vysněné Veloce ´22, což byla nakonec velmi krátká známost a už to je taktéž minulost.
Celý leden tak nějak zpracovávám/vstřebávám zlost a nasrání na celou AR.... a že jsem si teda zanadával do italských cikánůMomentálně řeším, zda se přes to přenést a teda do třetice Stelvio (a pokud, tak zda opět skladovku MY22 či obj. do výroby MY23) a nebo.... fakt nevím
![]()
Asi bych sel do neceho uplne jineho. At uz bylo duvodem k nasranosti cokoli.Pete Biggy píše: 31.1.2023, úte 14:03 Jen pro pořádek. B-tech už má od října nového majitele, kde v "italské rodině" dělá společnost Maserati LevantePosléze jsem si z Maďarska dovezl vysněné Veloce ´22, což byla nakonec velmi krátká známost a už to je taktéž minulost.
Celý leden tak nějak zpracovávám/vstřebávám zlost a nasrání na celou AR.... a že jsem si teda zanadával do italských cikánůMomentálně řeším, zda se přes to přenést a teda do třetice Stelvio (a pokud, tak zda opět skladovku MY22 či obj. do výroby MY23) a nebo.... fakt nevím
![]()
swoop01 píše: 1.2.2023, stř 12:54 >Pete Biggy: Tezky zivot to mas a celkem te chapu. Ja jsem taky mega, az chorobne kriticky a neni to dobre. Clovek se tim padem stava spis vecne nespokojenym otrokem. Kup auto, ktere potrebujes s ohledem na maximalni uzitecnost, funkcnost a zarovne aby jsi k nemu mel minimalni vztah a na zbytek se vyser.
JJ, samozřejmě máš pravduswoop01 píše: 1.2.2023, stř 12:54 >Pete Biggy: Tezky zivot to mas a celkem te chapu. Ja jsem taky mega, az chorobne kriticky a neni to dobre. Clovek se tim padem stava spis vecne nespokojenym otrokem. Kup auto, ktere potrebujes s ohledem na maximalni uzitecnost, funkcnost a zarovne aby jsi k nemu mel minimalni vztah a na zbytek se vyser.
Běží. Já ji několikrát viděl během pořadu Autosalon na TV Prima...speedy píše: 13.6.2023, úte 21:09 Nevim, jestli reklama na FL Stelvio běží v televizi ale na internetu jsem ji chytil už několikrát, (resp. ona chytila mě)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host