>Kubas: Naopak, myslim si, ze je to dobra rada. Lepsi nez ho presvedcovat o tom, jak je to super auto a pritom je to naprosto normalni auto pro normalni lidi s trochu jinym pristupem. Vyjima treba QV, kde uz nejaky ten potencial zabavnosti a pridane hodnoty je. Mimochodem snad necekas, ze mu budu doporucovat ktere auto a nebo kterou motorizaci... Z toho uz jsme vyrostl. To si musi rozhodnout sam.
>Hampice: Mozna tak kdyz si to kupujes jako auto na denodenni jezdeni, ale jako auto, ktery si chces opravdu vychutnat jednou za vikend... pripadne pri krasnem pocasi to neni. Natoz kdyz ma novou/zanovni firemni oktavku.
Sorry, ale zabavne auto na vikendy vidim trochu jinak. Kdyby napsal, ze to chce jako druhe auto do rodiny pak ok.
Giulia 2.0T jako víkendovka?
Re: Giulia 2.0T jako víkendovka?
Fiat Tipo 1.7D - nezapomenu na jedno z nej. auticek.
Ruzny zvuky, smrady ze me vychazi a uhlikovou stopu vytvari.
Vagonka, Nuninka, Bestie, Mastodont
Ruzny zvuky, smrady ze me vychazi a uhlikovou stopu vytvari.
Vagonka, Nuninka, Bestie, Mastodont
Taky se přiklánim k tomu, že RWD Giulia je super volba na víkendy (ikdyž jsem si sám koupil "něco neokoukaného"), tak jsem přesvědčenej, že to člověka fakt uspokojí - chce to ale dobře vybrat konfiguraci - tam je ten zakopanej pes. Nekupovat fleetovky bez pádel v hadru a s malejma brzdama, ale vyzobat si z trhu ty nakonfigurovaný od někoho, kdo nenosí kabelku.
Jestli 280, nebo 200hp je skoro egal, to auto neni nikterak těžký i těch 200hp pojede.
Za mě víkendovka rozhodně ano, ale RWD, pádla, Q2, velký brzdy, sport sedačky, pak to bude mít úroveň
Jestli 280, nebo 200hp je skoro egal, to auto neni nikterak těžký i těch 200hp pojede.
Za mě víkendovka rozhodně ano, ale RWD, pádla, Q2, velký brzdy, sport sedačky, pak to bude mít úroveň
Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V (vepředu lopata, vzadu prkno) Ex.
Alfa Romeo 75 3.0 V6 America (nero) Ex.
Alfa Romeo 166 2.5 V6 (taková fialová) Ex.
Maserati čtyřidveře 4.2 Sport GTS (nero)
Rychle a stylově
Rychle a stylově
ale vžyť se přišel sám zeptat na detaily, nikdo nikomu nic necpe. jako ano, nějaké Subaru BRZ nebo jak se to jmenuje ti dá určitě o víkendu víc zábavy.... ale asi holt chce auto pro 4, i pěkné, se stylovým interiérem a třeba i s aurou značky.... co já vím. Za mě je Giula skvělé auto které mě i bez pádel, se superkovýma sedačkama a na 17" vždycky neskutečně baví když v něm jedu a nemůžu si pomoct a musím v něm jezdit mnohem rychleji než je vhodné.... a narozdíl od BRZ je to auto kam dáš věci a třeba s partnerkou proletíš Německem na dovolenou rychlostí 180kmh.... navíc i na horších cestách to auto funguje skvěle, takže se nemusíš jak v pravém sporťáku bát každého výmolu a trpět za auto, pokaždý když trefíš nějakou díru.... Za mě je to prostě geniální kára, kde kromě místa vzadu a malého kufru nevidím defacto žádné chyby.swoop01 píše: 8.3.2023, stř 11:56 >Kubas: Naopak, myslim si, ze je to dobra rada. Lepsi nez ho presvedcovat o tom, jak je to super auto a pritom je to naprosto normalni auto pro normalni lidi s trochu jinym pristupem.
Nebudu to nikomu cpát, ale určitě ani nikomu rozmlouvat....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- Hampice
- SemTuFurt
Jo, s tím výkonem podepisuju, cítím to úplně stejně. Brzdy nevím, ještě jsem je neuhnal. Limit auta je pořád mnohem dál, než můj 
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Si snad ňakou lehkonohou 2.0T pořídim, když to tady vidim ... 

Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V (vepředu lopata, vzadu prkno) Ex.
Rychle a stylově
Rychle a stylově
Jakozto majitel vsech tri diskutovanych modelu si dovolim pridat par postrehu 
2.0T 200ps
- ty obyc sedacky jsou spatny a pokud to bude litat jen o vikendech po okreskach, tak za me nejvetsi limit
- motor 200ps bohate staci na utazeny zatacky, na otevrenejsi silnici je podstatne lepsi 280ps, ale da se pomerne levne udelat remap
- samosvor a aktivni tlumice dobry, ale nic co by te extra mrzelo pokud to tam nebude
- i ty mensi brzdy to davaj v pohode
- se 17" kolama to bude v zatackach ustrelovat, kdyz tam das 18" a dozadu 255 gumy, tak vyrazne zvysis trakci
2.0T 280ps Q4
- Q4 funguje stejne vetsinu casu jako RWD, predek se zapojuje az na limitu, auto diky tomu jezdi jako po kolejich. otazka jaky styl jizdy preferujes
Qf
- tady je to o necem jinem, ale pokud je to mimo rozpocet, tak je zbytecne se o tom bavit
Jinak, jak uz bylo receno, tak padla za kazdych okolnosti, zejmena na auto pro zabavu. Taky je dobry si uvedomit, ze Giulia neni auto na drifty, takze nevybirat primarne kvuli vecem, ktery s driftama souvisi. Osobne bych koukal po Veloce Q4 s padlama a mensim najezdem, pote bych az delal kompromisy.

2.0T 200ps
- ty obyc sedacky jsou spatny a pokud to bude litat jen o vikendech po okreskach, tak za me nejvetsi limit
- motor 200ps bohate staci na utazeny zatacky, na otevrenejsi silnici je podstatne lepsi 280ps, ale da se pomerne levne udelat remap
- samosvor a aktivni tlumice dobry, ale nic co by te extra mrzelo pokud to tam nebude
- i ty mensi brzdy to davaj v pohode
- se 17" kolama to bude v zatackach ustrelovat, kdyz tam das 18" a dozadu 255 gumy, tak vyrazne zvysis trakci
2.0T 280ps Q4
- Q4 funguje stejne vetsinu casu jako RWD, predek se zapojuje az na limitu, auto diky tomu jezdi jako po kolejich. otazka jaky styl jizdy preferujes
Qf
- tady je to o necem jinem, ale pokud je to mimo rozpocet, tak je zbytecne se o tom bavit
Jinak, jak uz bylo receno, tak padla za kazdych okolnosti, zejmena na auto pro zabavu. Taky je dobry si uvedomit, ze Giulia neni auto na drifty, takze nevybirat primarne kvuli vecem, ktery s driftama souvisi. Osobne bych koukal po Veloce Q4 s padlama a mensim najezdem, pote bych az delal kompromisy.
Giulia Quadrifoglio
Giulia Veloce
Giulia Veloce