Je taky otázka zda se toto objevuje i na Stelviích když se to vyrábí stejnou technologií

Jo jo a tak to jespeedy píše: 24.5.2023, stř 06:22 Začal mi protýkat levý ostřikovač světla, při doplnění nádoby pro ostřikovače doplna byla do rána louže pod celým autem. Tak jsme na to s mekánikem koukli a levý ostřkovač světla byl celý mokrý, prostě z něj teklo jak do něj tlačí voda. No, koukal jsem, že na Giulii nejde koupit jednu trysku ale celou sadu tzn. levá+pravá včetně hadic, cena + - 300,-eur. Volám tedy do FIAT KP Plus v liberci a tam mi sdělí, že cena je 14500,-Kč.
Tak jsem zadal číslo dílu do googlu a v německu jsem to objednal z e-shopu specializujícího se na díly pro italský auta za bratru 250,-Eur vč. poštovného, z účtu mi bylo odečteno přesně 6214,-kč..
Včera jsem to přehodil, tedy jenom tu levou trysku, nechtělo se mi sundávat nárazník, tak jsem to udělal skrz podběh. Ráno pod autem sucho, takže pohoda.
Jinak co se týká tý ceny u českýho zastoupení, chvilku jsem si kontroloval telefonní číslo, jestli jsem se nedovolal na jinou planetu, jako hoši by se tu měli fakt vzpamatovat.
A dáš nám tip na ten e-shop, kdyby něco do budoucna?speedy píše: 24.5.2023, stř 06:22 ....
Tak jsem zadal číslo dílu do googlu a v německu jsem to objednal z e-shopu specializujícího se na díly pro italský auta za bratru 250,-Eur vč. poštovného, z účtu mi bylo odečteno přesně 6214,-kč..
....
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 2 hosti