Základní údaje: rok 2018, benzín 147 Kw, nalítáno 108 tis.
První reg. Slovensko.
Zatím vše, budu informovat :-)
Není čas není čas. Ale určitě doplním.Kubas píše: 16.9.2022, pát 20:52 gratulace ;-) hodil jsem ti to vlákno do správné sekce.... až napíšeš detaily, přejmenujem i vlákno ;-)
Chapu, ale FAG nebo MOOG nebyl skladem, pak uz snad nic lepsi neni.Hampice píše: 8.1.2023, ned 15:13 Ty ložiska Optimal nevím, jestli byla úplně šťastná volba. Jinak ta koroze, hliník no...
Cas ukaze
Zacalo to tim diferakem, ze huci. A kdyz uz menim kotouce, tak jsem si rekl tak i loziska. A dobre jsem udelal. Kdyby to auto bylo od nekde ...... ale je kupovane na Slovensku. Myslim jako nove. Jinac predni je nutne demontovat horni kloub a spodni levy, jinac se neda dostat na jeden sroub. Zadni nic jen potrebujes upraveny torx, taky blby pristup. Ted ma moje dusicka klid :-).speedy píše: 8.1.2023, ned 20:34 Proč si měnil ložiska, už hučela? Jinak Zimmermany jsem měl vepředu na 159 a za mě spokojenost. Taky mě letos čekají komplet brzdy. když si měnil předky, musel si to pak aky ještě zprovoznit přes diagnostiku?
Jednoho, u Giulie na parkovišti netuším.
Super, děkuji.Kubas píše: 22.10.2023, ned 07:52 Ufff, na obou autech? to zamrzi....
tak jsem ti aspoň přejmenoval vlákno![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti