Ahoj kluci. Co to je za kabel a souvisí to s nemožnosti nastartovat auto i za pomoci kabelu? Počítám, ze je to pro některé dost hloupá otázka, ale budu vděčný za pomoc. Diky moc
To urcite ne, ty jsem tam dával sam do zálohy, kdybych připojoval neco rovnou k baterii, kdyz jsem zkoušel led pasky, měnič napětí na 24v zásuvku do auta atdAleš 292 píše: 10.9.2023, ned 21:03 Hlavně ty křídlové matky vypadají nějak moc nově. Tam někdo něco vyváděl a možná zapomněl na ten kabel![]()
Do takove malé krabičky, ze které vede jiny kabel.
Z krabičky vede zase jen jeden kabel viz foto
Otevři krabičku. Je tam pojistka ? Změř co tam je. Pokud je tam + 12V tak si myslím že de na startér.
Tanguero píše: 11.9.2023, pon 12:53 Není to zemnění motoru? Máš multimetr na proměření? Motor s převodovkou je na silentblocích, takže vodivě je s karoserií spojen slabě a bez zemnicího kabelu se startér neroztočí.
Zkusim ukostrit ke karoserii… Zatim me to stalo 180€, jsem ve Vídni a s parkováním je to tu šílené… uplni kokotiTanguero píše: 11.9.2023, pon 12:53 Není to zemnění motoru? Máš multimetr na proměření? Motor s převodovkou je na silentblocích, takže vodivě je s karoserií spojen slabě a bez zemnicího kabelu se startér neroztočí.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti