Hojte... Píše sa rok 2023 a ja teraz som si spomenul že som tu registrovaný

Tak snehulienka od vtedy pekne nabehala kilometre

Cca 70xxxkm.... Som nesmierne šťastný že som sa nenechal odradiť od ostatných aby som nekupoval 159 že je strašne nespoľahlivá a atď.... Aj táto moja potrebovala menšiu nehu a vyzerá ihneď k svetu čo neľutujem a dúfam že ešte pár rokov neoľutujem XIXI

. Momentálne pred zimou čo riešim

Opieskovanie diskov a nastriekanie práškovou farbou... Veď som to nestíhal celé leto nie ?!

Ďalšia vec čaká ma asi výmena spodných ramien (svokor ešte o tom nevie

) A budúci rok budem musieť riešiť nápravnicu bo ako som si všimol pri výmene oleja hrdza už sa začína ukazovať ...

Čo sa spravilo na aute :
Výmena rozvodov,výmena chladiacej kvapaliny, brzdovej kvapaliny, + olej v prevodovke cca pri 180xxxkm
Výmena oleja + filtrov každých 9000km (motul 8100 5w30 efe)
Výmena komplet bŕzd - kotúče, platničky/komplet repas prasiatok (predná-zadná náprava ... )Pred STK (2021)
Vyvarenie prahov/vystriekanie dutín a zakonzervovanie.... začalo to tam kvitnúť keď si dobre spomínam rok 2021.
Xenóny- Ďalšia kapitola čo mi celkom dalo zabrať kým som to vyriešil.... (2022)
Výmena lanovodov - tak toto sme bohovali zo svokrom že aký čurxk toto mohol takto vymyslieť ..... (2023)
Fotky mam zálohovane dúfam že všetko sa mi podarí nájsť a dám to sem ... Keď som dačo vynechal editujem a pridám to sem ...
Aloha