Dakujem velmi pekne!
Zajtra postnem fotku. Trosku som sklamaný musim uznat lebo o vela viac miesta vzadu oproti nasmu citroniku c3 zas az tak nie je. Vozim vzadu vajicko ( aj ked je pravda ze je obrovske a zabera kopu miesta) kde sedi nasa 6 mesacna dcerka a pred nu si spolujazdec sadne len vysoky max 170cm (takze moja mama alebo svokra max.) zamnou vacsinou sedi moja zena ktora nema ani 160 cm takze pre nu je to az az.
A este jedna vec, zena mi povedala ze sedacky su velmi nepohodlne, tvrde pritom mne to vyhovuje ale ze nadmieru som s nimi spokojny krasne ma obopnu, urobil som 200 km a vystupil som nedolamany zatial co o citroene sa to povedat neda...cital som tu skusenosti ostatnych a vacsina je spokojna ale tak co dodat... Zeny
Z auticka mam velku radost, trosku je osuchany/otukany predny naraznik, par skrabancekov a odrenin, v kufri cosi smrdi jak stary pes musim to dat vytepovat ale inak nic, to auto si vsimnes na parkovisku hned, puta to pozornost a je to radost soferovat, no proste sa tesim jak malu chlapec

Mensi edit: Znacky mam od minuleho tyzdna, auto dostalo nove brzdy, predavajuci urobil cigansku robotu a tvrdil ze brzdy su nove ale uz je to jedno, vymenil sa olej v motore, vsetky filtre a olej v diferanciali + zajtra idem prezuvat

vybral som celorocne pneumatiky Continental Allseasoncontact 2 takze budu na predaj zimne Continental Wintercontact 235/55 r19 Dot 2522 ak by niekto mal zaujem

Fotky mi zena slubila ze mi urobi niekedy tak ich postnem.