Jinak 160 v Giulii je tak ta hranice kde zacinas mit pocit, ze to auto aspon trosku vyuzijes. A ten komfort a pohoda na palube je neskutecna

Dobrý. Já neděle Zemplinská Šírava SR - Most CR 8.1 l/100km. Ale 11 hodin, no šílenost....Kubas píše: 28.8.2023, pon 20:55 Tak jsem zas udělal nějaké to měření, dvoulitr 200PS, 17" kola... Dálnice Plzeň-Zlín v neděli večer, pořád 155 reál a jen zdržení na okruhu kolem Prahy + asi půl hodiny v lijáku o něco pomaleji.... Opět velmi příznivé hodnoty :-) myslel jsem že změřím kolik to žere po Německu z Rozvadova do Frankfurtu při konstatních 170 ale to byla iluze, je tolik uzavírek (i na alternativní trase spodem přes Heilbron, že to nemělo cenu...
ale jako lítat s tím rychle po dálnicích v DE je poměrně uspokojivé.... :-)
Ty jezdíš na "Ačko"???
Hodím ho tam jak dojizdim domu. Máme tu takový táhly kopec tak plachtim. Mám u toho dobry pocit protože si myslím ze se motor víc ochladí.
Poslouchej, nemas Ty tam naftovy motor ?Hampice píše: 6.9.2024, pát 08:58 Italský benzín z Essa jí asi moc nechutnal
Dálnice 130 na tempomat a je v tom i přejezd BrenneruFoceno někde u Kufstainu, tankováno/nulováno těsně za Milánem
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti