166 kufr pomooooooooc
- Oooneil
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
166 kufr pomooooooooc
Prosímm jak se dá otevřít u 166ky kuft bez baterky? Já jí přes noc nabíjel a zavřel sem kuft a ted koukam jak 

EX-Alfa Romeo 166 3.0 V6 r.v. 00
BMW 630i r.v. 06
BMW 630i r.v. 06
- alfi166silver
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Jojo, zrovna asi pred mesicem mi volala zena od Tesca, ze nejde otevrit kufr (asi to pred tim spatne zavrela). Jak byla prekvapena, ze to jde i klickem. Prisaham, ze jsem ji to kdysi ukazoval. 

Alfa Romeo GTV 3.0 V6 24V Lusso '97
Alfa Romeo Spider 2.0 ´83
Alfa Romeo 166 2.4JTD M-Jet 20V
(ex)Buick Century Coupe '73 455 in³ (7,467.9 cc)
(ex)Mazda 323f BG GT '91
(ex)Mazda 323f BG 1.6 16v '91
(ex)Škoda 105 '79
Alfadiag verze 3.4.0.1
Alfa Romeo Spider 2.0 ´83
Alfa Romeo 166 2.4JTD M-Jet 20V
(ex)Buick Century Coupe '73 455 in³ (7,467.9 cc)
(ex)Mazda 323f BG GT '91
(ex)Mazda 323f BG 1.6 16v '91
(ex)Škoda 105 '79
Alfadiag verze 3.4.0.1
Aby to ale slo, vim ze problem s dostanim se do kufru po odpojeni baterky uz se tu jednou resil. Opravdu maj ten zamek ty 166 vsechny? U 147 to taky od nejakyho roku nemaj ne?
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure

http://forum.cuoresportivo.net/viewtopic.php?t=393Kleofáš píše:Otevírání klíčem pod odklopným znakem měly 147 jen v prvním půlroce výroby, už na konci roku 2001 se to zrušilo. Takže kdo nemá jednu z prvních, tak už tam zámek vůbec nenajde, znak je napevno a nejde vůbec odklopit.
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
Nicmene u 166 by to byt melo, ten problem na ktery jsem si vzpomnel byl se zablokovanim klicku ve spinacce pri vybyty baterii a s nahradnima klickama 500km daleko. 

KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
hmm to se máte mě to klíčkem elektricky nejde vůbec tudíš musím tak hnusně zabrat vždy když do něj lezu bez použití tlačítka ve schránce.Už se bojím kdy mi z něj v ruce zůstane jen půlka. Nemám tucha jak to v tom zámku funguje jestli tam má být nějaký microspínač či co? nebo z něj má trčet nějaký drát mě s něj netrčí nic kromě táhla. 

- Foli
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Re: 166 kufr pomooooooooc
A nebo když otevřeš kapotu, tak máš u nádobky na brzdovou kapalinu takovej černej obdelníček, ten odklopíš a máš tam vyvedený dva tlustý kabely, jeden červenej ( + ) a jeden černej ( - ). Ale bacvha, jsou hooodně blízko sebe, tak vem baterku a kabely, na červenej to normálně napíchni a kostru dej třeba na šroub od tlumiče. Klucí z Itálie na to myslely a udělali tam takové vývodyOooneil píše:Prosímm jak se dá otevřít u 166ky kuft bez baterky? Já jí přes noc nabíjel a zavřel sem kuft a ted koukam jak
Je tam mikrospinac. Staci pootocit o centimeter kluc zo zvislej polohy a hned sa zopne. Ked ti to nefunguje mas urcite zlomeny kabel v prechodke medzi vekom kufra a karoseriou. Uz som to parkrat robil.Zip166JTD píše:hmm to se máte mě to klíčkem elektricky nejde vůbec tudíš musím tak hnusně zabrat vždy když do něj lezu bez použití tlačítka ve schránce.Už se bojím kdy mi z něj v ruce zůstane jen půlka. Nemám tucha jak to v tom zámku funguje jestli tam má být nějaký microspínač či co? nebo z něj má trčet nějaký drát mě s něj netrčí nic kromě táhla.
159 2.0 JTDm
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex
tak pokud sem to dobže pochopil tak v zámku co se do něj strká klíč má být microspínač a tím pádem musí ze zámku vycházet káblík jo ? tak to sem v pr já na to zámku nemám nic jen je na mě připojené táhlo. Jinak dál jsem našel ve víku kufru zásuvku a v ní když spojím kontakty tak mi ta cívka na otvírání kufru cvakne jen ta zásuvka prostě není kam pichnout 

- Oooneil
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tyjo vy ste zlí
Tak to jo já ten klíč nechtěl zlomit ale zase mi bylo divný že by to nešlo otevřít klíčem a nevěděl sem že má 2 polohy ono to fakt vypadá že už se ten klíč zlomí....
No ale nakonec sem to vykoumal takhle ... Prostrčil sem jednu ruku a hlavu do kufru zadníma sedačkama a na první kabel na kterej sem dosáh sem namotal drátek ... No a na ten druhej sem asi 5 minut nahazoval ten druhej drátek ale sem šikovnej rybář tak se povedlo
... No tak sem si na kolena vzal baterku v rukou sem držel dráty připojený k baterce a v zubech sem kousal do tlačítka na otevření kufru a hle za pár vteřin se otevřel doufám že sem vás aspon pobavil a jinak děkuji za předešlé rady

No ale nakonec sem to vykoumal takhle ... Prostrčil sem jednu ruku a hlavu do kufru zadníma sedačkama a na první kabel na kterej sem dosáh sem namotal drátek ... No a na ten druhej sem asi 5 minut nahazoval ten druhej drátek ale sem šikovnej rybář tak se povedlo

EX-Alfa Romeo 166 3.0 V6 r.v. 00
BMW 630i r.v. 06
BMW 630i r.v. 06
McGyverOooneil píše:Tyjo vy ste zlíTak to jo já ten klíč nechtěl zlomit ale zase mi bylo divný že by to nešlo otevřít klíčem a nevěděl sem že má 2 polohy ono to fakt vypadá že už se ten klíč zlomí....
![]()
No ale nakonec sem to vykoumal takhle ... Prostrčil sem jednu ruku a hlavu do kufru zadníma sedačkama a na první kabel na kterej sem dosáh sem namotal drátek ... No a na ten druhej sem asi 5 minut nahazoval ten druhej drátek ale sem šikovnej rybář tak se povedlo... No tak sem si na kolena vzal baterku v rukou sem držel dráty připojený k baterce a v zubech sem kousal do tlačítka na otevření kufru a hle za pár vteřin se otevřel doufám že sem vás aspon pobavil a jinak děkuji za předešlé rady
![]()
![]()

159 2.0 JTDm
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex
VFR 800 VTEC
166 V6 ex
166 JTD ex