Quadrifoglio - spojka
Re: Quadrifoglio - spojka
Spotřebák to sice je, ale pokud je to takhle všechno najednou tak je to zkrátka divný. Ono i to, že někdo dá na QV různý pneumatiky nevzbuzuje moc důvěry. Ty problémy který to auto má by byly banality pokud by to přišlo jednotlivě. Ale když to má vše najednou tak to ve mě vzbuzuje dost otázek o minulosti toho auta a chování k němu.
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
No asi s tim nikdo nejezdil jen do prace a do mesta na nakupy. Predchozi majitel ji zrejme uzival na maximum. Treba orvany spodek neni nic, co by nezvladla jedna cesta ze zatacky. A spojka? Tu dojebe pri driftu... stejne tak jako ty gumy.
Jak jsem uz psal ... zalezi na porirovaci cene, kterou nevime a ta urcuje smysluplnost celeho nakupu.
Ja jsem moc zvedavy jak to cele dopadne a zaroven fandim, aby se to vsechno povedlo opravit, protoze si myslim, ze vse co tu bylo vypsano je resitelne a opravitelne.
Jak jsem uz psal ... zalezi na porirovaci cene, kterou nevime a ta urcuje smysluplnost celeho nakupu.
Ja jsem moc zvedavy jak to cele dopadne a zaroven fandim, aby se to vsechno povedlo opravit, protoze si myslim, ze vse co tu bylo vypsano je resitelne a opravitelne.
Fiat Tipo 1.7D - nezapomenu na jedno z nej. auticek.
Ruzny zvuky, smrady ze me vychazi a uhlikovou stopu vytvari.
Vagonka, Nuninka, Bestie, Mastodont
Za 20t ojro by sa to vyplatilo.
Na mojej QV som už spojku a všetko okolo menil aj keď to nebolo nutné. Keďže bola prevodovka dolu tak sa to radšej spravilo a nebolo to až tak drahé.Spojka dostáva celkom záhul a vie zasmrdieť aj po jednom nepodarenom svižnejšom rozbehu z miesta ( u Porše to isté), v tomto je AT daleko lepší.
Ako píšu chlapci vyššie tak na QV dať rôzne pneu je nepochopitelné.
Kontrolka motora občas zasvietila (od nova) aj mne ale už je to všetko poriešené
Podľa mňa to auto išlo niekam do poľa,preto je tak poškodené, hlavne zospodu, vyfúknutá klíma, spojky na výfuku, prahy a pod. Potom niekde stálo na dvore a všetko zahrdzavelo.
Keď máš na to chuť tak prajem veľa úspechov v projekte za záchranu QV s MT. Tých je celkom málo.
Na mojej QV som už spojku a všetko okolo menil aj keď to nebolo nutné. Keďže bola prevodovka dolu tak sa to radšej spravilo a nebolo to až tak drahé.Spojka dostáva celkom záhul a vie zasmrdieť aj po jednom nepodarenom svižnejšom rozbehu z miesta ( u Porše to isté), v tomto je AT daleko lepší.
Ako píšu chlapci vyššie tak na QV dať rôzne pneu je nepochopitelné.
Kontrolka motora občas zasvietila (od nova) aj mne ale už je to všetko poriešené
Podľa mňa to auto išlo niekam do poľa,preto je tak poškodené, hlavne zospodu, vyfúknutá klíma, spojky na výfuku, prahy a pod. Potom niekde stálo na dvore a všetko zahrdzavelo.
Keď máš na to chuť tak prajem veľa úspechov v projekte za záchranu QV s MT. Tých je celkom málo.
biele auto
biele auto
zelené auto
biele auto
zelené auto
Kluci, auto dorazí do Prahy příští týden, souhlasím s mnoha vašimi komentáři, kupní cena byla 35 tisíc eur. Takže ani moc, ani málo.
Je to výzva, projekt, uvidíme.
Pneumatiky, brzdy, olej jsem měl stejně v plánu měnit.
Spojku ale ne.
Podle diagnostiky od Alfy to nevypadá na katastrofu, ale auto se musí dostat do dobrých a poctivých rukou, než půjde udělat pořádné zhodnocení.
Doufám, že nepropálím celý ekonomický polštář jen na opravách – manuál stojí minimálně 60 tisíc eur.
Rozhodně do toho teď vkládám spoustu času a nervů, což úplně nebylo v plánu, ale člověk prostě občas narazí na nepoctivé prodejce.
Je to výzva, projekt, uvidíme.
Pneumatiky, brzdy, olej jsem měl stejně v plánu měnit.
Spojku ale ne.
Podle diagnostiky od Alfy to nevypadá na katastrofu, ale auto se musí dostat do dobrých a poctivých rukou, než půjde udělat pořádné zhodnocení.
Doufám, že nepropálím celý ekonomický polštář jen na opravách – manuál stojí minimálně 60 tisíc eur.
Rozhodně do toho teď vkládám spoustu času a nervů, což úplně nebylo v plánu, ale člověk prostě občas narazí na nepoctivé prodejce.
35 tisc eur neni uplne top pro nekoho kdo si to necha vsechno udelat... To uz je ale jedno. Spis me zajima ten nepoctivi prodejce. Proc nepoctivy? To te jako presvedcoval, ze je to vsechno v super stavu kdyz jsi to prebiral a pritom tam chybel predni karbon, svitila kontrolka motoru, motor mel nepravidelny chod, problem na zadnich svetlech, nefunkcni parkovaci senzory... ? To to jako vsechno fungovalo do doby nez jsi vyjel par kilometru za branu a nabral smer domov?
A nebo ti rekl "ber to tak jak je za 35 tisic eur". V euforii dobre ceny jsi do toho sedl a namiril si to smer domov? V tom pripade tu citim trochu krivdu k prodejci.
Podle toho co jsi nam tu vypsal tak to bylo spis zrale odvezt rovnou na podvalu a rovnou do dilny. Ne s tim jeste riskovat vetsi skody cestou po vlastni ose.
A nebo ti rekl "ber to tak jak je za 35 tisic eur". V euforii dobre ceny jsi do toho sedl a namiril si to smer domov? V tom pripade tu citim trochu krivdu k prodejci.
Podle toho co jsi nam tu vypsal tak to bylo spis zrale odvezt rovnou na podvalu a rovnou do dilny. Ne s tim jeste riskovat vetsi skody cestou po vlastni ose.
Fiat Tipo 1.7D - nezapomenu na jedno z nej. auticek.