obligátní trackday pro staré i nové Alfy je letos v klasickém termínu poslední víkend v srpnu...
už jsem se registroval, rád tam někoho potkám....
https://www.pista-piloti.de/gran-premio-alfa-romeo/
Pista Piloti 2026 - poslední víkend v srpnu
Pista Piloti 2026 - poslední víkend v srpnu
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)
- Hampice
- SemTuFurt
Re: Pista Piloti 2026 - poslední víkend v srpnu
Mám v tom termínu volno, takže když bude příznivá konstalace, tak bych se v neděli přijel podívat. Na jízdy nemám techniku.
Alfa Romeo 164 QV (1992)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Alfa Romeo Giulia 2.0T Super (2018)
Re: Pista Piloti 2026 - poslední víkend v srpnu
dojeď.... z Prahy to Giulií není tak daleko ;-) Kdysi jsem to jel z Domažlic celé po okreskách a bylo to překvapivě fajn... Mezi německýma vesnicema bývá vždy tak 7km polí a silnice jsou prázdné :-)
Jinak okruh je kromě jedné dlouhé rovinky náročný jen na pneumatiky, v dvoulitrové Julči by se člověk povozil hezky.... to bych se vůbec nebál. Samozřejmě brzdy a gumy dostanou zabrat dle nátury každého....
Jinak okruh je kromě jedné dlouhé rovinky náročný jen na pneumatiky, v dvoulitrové Julči by se člověk povozil hezky.... to bych se vůbec nebál. Samozřejmě brzdy a gumy dostanou zabrat dle nátury každého....
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)