priste si vem ponauceni a jed aspon 200...rosso155 píše:tak my dneska taky slavili, foceno bohužel pouze mobilem, takže kvalita nic moc, jsem kvůli tomu musel uhnout z hlavní silnice, ale stejně mi to vyšlo do takový malý zatáčky, a jako na potvoru muselo jet auto.
To nebude nokií ale rukama.prte píše:nokije opet nezklamala ze neumi fotit, ale je tam 123456 km
to bych tak netvrdil, ono jak se trochu seseri tak nokije konci (foceno po setmeni na D1)modenaboy píše:To nebude nokií ale rukama.prte píše:nokije opet nezklamala ze neumi fotit, ale je tam 123456 km
Přes 3.500 otáček s polostudenou vodou a na zatuhlym oleji?prte píše:nokije opet nezklamala ze neumi fotit, ale je tam 123456 km
tak je to rukama nebo tim telefonem? menis stanoviska jak ponozkymodenaboy píše:Když máš telefon s výrobní hodnotou 28 Eur nemůžeš se divit, že jeho dodatečná funkce nebude stejná jako U Canonu nebo Minolty za několikanásobek.
myslel jsem si to ;)prte píše:ehm toto je cca po 40km jizdy, voda je v poradku nekde nad 80 stupnu kdy otvira termostat, budik teploty oleje lze, zatim sem se nedostal k tomu ho vymenit...
Do třetice:prte píše:tak je to rukama nebo tim telefonem? menis stanoviska jak ponozkymodenaboy píše:Když máš telefon s výrobní hodnotou 28 Eur nemůžeš se divit, že jeho dodatečná funkce nebude stejná jako U Canonu nebo Minolty za několikanásobek.![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 5 hostů