mi zase dela, ze kdyz jedu pomalu po hrbolate ceste, ze mi vrze guma co je okolo dveri. Nepomohlo ji ani namazatRichie píše:me zase hrozne cvaka dverni zaves ridicovych dveri...jako 120kaliborko píše:to byl trapas kolem mě plno lidi a mě zrovna vypadlo okno při stahování jak u nějaké rozvrzané staré škodovkyoteviram dvere a cvak-cvak
ty mu urcite vymenis prave dvere za leve ze?coyote píše:Chyba v matrixu. Až tě uvidím, zjednáme nápravuKleofáš píše: stejně rychle a u Marey dokonce zázračně jede pravé rychleji než levé.
určitě to sehnat jde, třeba tam v Ostravě mate AF Centrum tak tam zajeď a poptej se pokud to nemají na skladě tak ti to objednají,ale jsou tam moulové tě upozorňujuMaxa píše:Taky mi blbne stahování okna.Rozdělal jsem dveře a zjistil,že mám ulomený bílý plastový unašeč okna.Už jste to někdo řešil.Jestli to jde sehnat a cena?
ja jsem zatim vse resil v AF centru a nemel jsem zadne problemy. Nevim jaka je zkusesenost jinych, ale ja mam jen ty pozitivni.Maxa píše:No už jsem tam kupoval spodní těsnění na dveře a zatím v poho.Nějaká špatná zkušenost?A co v Ha.?Tam v poho.
to já mám stažený okýnka a rádio na max i v ziměwhitedevil píše:njn kouknu na to... Dst mě to naštvalo.. že sem si to nezkusil v bazaru blbec... No ale v zimě sem si fakt okna nestahoval no... Jen doufám že mě nečeká koupě motorku... snad bude jenom zanesenej... protože zas si říkám bejt to zadřený nebo něják odpálený tak to nejede ani dolů... Tak uvidím no... promažu vyčistim a uvidí se...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů