No to si čistý ty...celá palubka popol z cigariet

sem pro kazdou spatnostcoyote píše:Ano, u selete se dá sedět i venku![]()
Nováčky, no nevím![]()
Ale jo, akorat ja bych s tim autem pak nejezdil. Na tyhle veci mam ruce totalne marnycoyote píše:Uděláme uvítání nováčků v řadách Alfistů. A jak to bude probíhat? Inu potřebuju umejt auto, ošetřit podvozek, umejt motor, vyměnit zadní brzdové destičky...
Zda se mi, ze se nekdo nabizi s organizaci jak Prazskeho srazku tak i 6gang mikrosrazuKatusa píše:Kolegové!! plánujte sraz prosím až po prvním týdnu v červnu, dííík!! Jinak, zahrádka by bodla.. pokud byste třeba chtěli někam jinam, tak můžem dát omrk alfiček na "Džbáně" (víte určitě co myslím), poslechnem si klapky
a pak U Kaštanu (někteří znají, že?..nechci jmenovat
) je super zahrádka.. Jinak jako totálně novopečený nováček tu nejhezčí alfičku klidně umeju.. ale já už jsem si jí myla včera, takže škoda laku to furt šmrdlat
No mě asi nemyslíš, ale U Kaštanu to taky znám. Býváme tam docela často. Akorát ta obsluha se mi tam moc nelíbí. Ovšem domácí chipsy se sýrovou a chili omáčkou jsou bombaKatusa píše:Kolegové!! plánujte sraz prosím až po prvním týdnu v červnu, dííík!! Jinak, zahrádka by bodla.. pokud byste třeba chtěli někam jinam, tak můžem dát omrk alfiček na "Džbáně" (víte určitě co myslím), poslechnem si klapky
a pak U Kaštanu (někteří znají, že?..nechci jmenovat
) je super zahrádka.. Jinak jako totálně novopečený nováček tu nejhezčí alfičku klidně umeju.. ale já už jsem si jí myla včera, takže škoda laku to furt šmrdlat
Což je rozhodující - láska přece prochází žaludkem, ne?coyote píše:... Ovšem domácí chipsy se sýrovou a chili omáčkou jsou bomba
No v tom případě ale miluju hospodu U Kaštanuspirpin píše:Což je rozhodující - láska přece prochází žaludkem, ne?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host