homokin. klb
homokin. klb
Riešil už niekto výmenu vnútorného kĺbu na alfe 166 2.4JTD model po facelite?
- alfi166silver
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
- alfi166silver
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
Záleží jakej ten vnitřní kloub máš.Ty úplně poslední verze mají takovej "hubenej" kloub,ale i ten se dá samostatně koupit,cena toho vnitřního kloubu bývá tak kolem 2000,-Kč.Ideální je hledat v Eperu podle VIN....
www.znackoveoleje.cz - oleje a maziva Selenia a nejen to
FACEBOOK www.facebook.com/znackoveoleje.cz
AR 159 SW 2,4 JTDm 147 kW
FACEBOOK www.facebook.com/znackoveoleje.cz
AR 159 SW 2,4 JTDm 147 kW
Ahoj, zdravim vsechny, pred nedavnem jsem se stal hrdym majitelem AR166, tak jsem se registroval na tomto foru.
Uz pred koupi jsem vedel ze budu muset menit pravy vnitrni kloub na poloose (vibrace pri pridani plynu). Totez jsem resil u meho predesleho auta Lancie Lybry.
V servisu mi bylo receno ze je nutne vymenit celou poloosu + unasec od prevodovky (na prave strane). Unasec je udajne soucasti kloubu a vymena poloosy (pripadne jen vnitrniho kloubu to neresi.
Ale je mozne ze existuje nejaky dil z druhovyroby ktery by problem resil. Nicmene ja uz jsem oba dily objednal, tak doufam ze ne zbytecne :-). Je to pomerne draha sranda, cca 12500Kc celkem.
Uz pred koupi jsem vedel ze budu muset menit pravy vnitrni kloub na poloose (vibrace pri pridani plynu). Totez jsem resil u meho predesleho auta Lancie Lybry.
V servisu mi bylo receno ze je nutne vymenit celou poloosu + unasec od prevodovky (na prave strane). Unasec je udajne soucasti kloubu a vymena poloosy (pripadne jen vnitrniho kloubu to neresi.
Ale je mozne ze existuje nejaky dil z druhovyroby ktery by problem resil. Nicmene ja uz jsem oba dily objednal, tak doufam ze ne zbytecne :-). Je to pomerne draha sranda, cca 12500Kc celkem.
AR166 2,4JTD 129kW (původně :-))
re
Ešte som to nemenil, ale napíšem či to pomohlo. Ináč samotný diel sa dá objednať cez auto-art.sk. Tento som objednal a na moje prekvapenie pri vymonotvaní pôvodného dielu viď vyššie foto bol v lepšom stave ako nový Ricambi diel. V tom novom nenormálna vôľa tých troch voľných kolečiek. Preto som to vrátil a podľa čísla jednotlivých náhrad som našiel diel, ktorý majú v autor.dealera Alfy Seco Žilina. Ináč ten diel by mal byť rovnaký s fiatom Stilo a Brava podľa katalógu.
- drtikols
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
me osobne tyhle vybrace vzdy vyresilo vymenit pouze vnitrni klouby.
a obrazek zde je mozna spatne pochopeny...nemusi se kupovat cela hridel je to blbost.
a v nitrni kloub jde u nas sehnat novy...ne vsichniho ale umi
a obrazek zde je mozna spatne pochopeny...nemusi se kupovat cela hridel je to blbost.
a v nitrni kloub jde u nas sehnat novy...ne vsichniho ale umi
Alfa Romeo Giulia 2.2 JTDm VELOCE
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
- drtikols
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
objednaval ho Ferro s tim ze mu pujde na 2.5V6. tak vim ze skutecne mu prisel a ja ho drzel v ruce.on ho posilal zpet. ale melo by to byt zdemaravy píše:to: drtikols
mas tedy nejake konretni cislo dilu (samostatny vnitrni kloub) pripadne prodejce?
wwww.automedik.cz Díl GARO270K
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
OK, diky za tip, tezko rict jestli to bude pasovat, tento kloub oficialne pasuje na Alfu 145-156 1,9JTD-2,5 V6 97> / Fiat Marea 2,4JTD 99.
Konstrukcne to ale vypada u novych verzi 2,4JTD jinak nez u starsich a neco jineho pouzivaji 2,5V6. Vychazim tedy z Eperu, v druhovyrobe je asi mozne cokoliv.
Konstrukcne to ale vypada u novych verzi 2,4JTD jinak nez u starsich a neco jineho pouzivaji 2,5V6. Vychazim tedy z Eperu, v druhovyrobe je asi mozne cokoliv.
AR166 2,4JTD 129kW (původně :-))
- drtikols
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
to je prave problem toho vseho.kuprukladu autokelly ho taky jako nabizi..ted netusim vim ze nabizela ale je to spatne kdyz tam je napsany 2.4jtd.maravy píše:OK, diky za tip, tezko rict jestli to bude pasovat, tento kloub oficialne pasuje na Alfu 145-156 1,9JTD-2,5 V6 97> / Fiat Marea 2,4JTD 99.
problem je ze italove ty klouby maji po Tipo Dedru Ar155 .----au po Mareu Lybru AR 147,156 stejne.az na vyjimky.
ale 2.4jtd ma proste atyp.tento kloub je o nejaky ten cm vetsi na delku.poznas to na prvni pohled.takze asi tak nejak
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend
2x Ex Alfa Romeo 166
EX Lancia Kappa 2.4JTD
ZETOR 25A r.v.47
2x ex Alfa Romeo 159
EX Alfa Romeo GTV
2x Ex ALFA ROMEO 156
2x EX Fiat Marea Weekend