Tokareve spokojenej nebudeš, 1,4 je o ničem a pokud máš Alfu a benzín v srdci, jako že asi jo ,tak si na něj vždycky ušetříš i když budeš jezdit třeba 50 000km ročně.Tokarev píše:Me urcite, proste benzin je benzinHarous píše:Me by jen zajimalo jestli by vam tyhle kecy vydrzeli kdyby jste jezdili treba 40.000km rocne.az budu jezdit 40.000km rocne tak koupim nejakou 1,4 a budu spokojenej!
budu jezdit taky za 5l/100km a hlavne v benzinu
Jinde si psal, ze se 159 najedes snad do 12.000km rocne, takze porad plati to co jsem psal puvodne.JP159 píše:Tokareve spokojenej nebudeš, 1,4 je o ničem a pokud máš Alfu a benzín v srdci, jako že asi jo ,tak si na něj vždycky ušetříš i když budeš jezdit třeba 50 000km ročně.Tokarev píše:Me urcite, proste benzin je benzinHarous píše:Me by jen zajimalo jestli by vam tyhle kecy vydrzeli kdyby jste jezdili treba 40.000km rocne.az budu jezdit 40.000km rocne tak koupim nejakou 1,4 a budu spokojenej!
Je to jenom o úhlu pohledu , fandovství a preferencích.
Jasně Harousi já ti rozumímHarous píše:Jinde si psal, ze se 159 najedes snad do 12.000km rocne, takze poradJP159 píše:Tokareve spokojenej nebudeš, 1,4 je o ničem a pokud máš Alfu a benzín v srdci, jako že asi jo ,tak si na něj vždycky ušetříš i když budeš jezdit třeba 50 000km ročně.Tokarev píše: Me urcite, proste benzin je benzinaz budu jezdit 40.000km rocne tak koupim nejakou 1,4 a budu spokojenej!
Je to jenom o úhlu pohledu , fandovství a preferencích.
plati to co jsem psal puvodne.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Ahrefs [Bot] a 4 hosti