Já se s tim snad chlubim??modenaboy píše:To jo, ale nechlubíš se tím.Kubas píše:Richie nebuď takový moralista, s chlastem za volantem mám 10 let starou zkušenost dokonce i já..... Sice jsem nikoho nezabil, ale taky jsem si to vyzkoušel.... Zas z toho nedělejme vědu....Richie píše:pokud si vlezl za volant s trochou alkoholu..nemam co dodat...![]()
![]()
To si snad děláš srandu. A co ty fotky pažouta a komentář na předchozí straně?Oooneil píše:Já se s tim snad chlubim??modenaboy píše:To jo, ale nechlubíš se tím.Kubas píše: Richie nebuď takový moralista, s chlastem za volantem mám 10 let starou zkušenost dokonce i já..... Sice jsem nikoho nezabil, ale taky jsem si to vyzkoušel.... Zas z toho nedělejme vědu....
já si to vyzkoušel v době, kdy policajti ještě mohli věci řešit trošku liberálněji, takže jsem vyváznul jen s pokutou, a nerozmlátil jsem samozřejmě nic..... jel jsem max. 30 kmh (byla to záchranná akce dojet 500m pro člověka, který z té diskárny fakt nebyl schopný dojít po svejch....Harous píše:Kubasi, ale predpokladam ze si nic nerozmlatil a mel si aspon papiry. Teda aspon do ty doby.
OT: Příbuzný?Kubas píše:s chlastem za volantem mám 10 let starou zkušenost dokonce i já..... Sice jsem nikoho nezabil, ale taky jsem si to vyzkoušel.... Zas z toho nedělejme vědu....
jo vlastne jo...sem si taky vsimnul...Kůrkyn píše:Vysypaná převodovka u Alfy jestli jsem si dobře všimnul souvislostí.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host