inak mam novinku. spojkovy valcek tecie ako fontanka
prvotni opravy a upravy po koupi :)
no ja du do vymeny celniho skla, ted sem jel v noci za deste a je to uzasny nic nevidet, uz mi prisly i desky novy, gumy sou uz taky k vyzvednuti, tak pak este nekdy tlumice a je to komplet 
ikdyz ted nejak zacalo zlobit cidlo na olej, pri vymene pujdou vsechny ven na ocistu
ikdyz ted nejak zacalo zlobit cidlo na olej, pri vymene pujdou vsechny ven na ocistu
ex Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V Super
- coyote
- SemTuFurt
To si moc nepomůžeš. Budou stejně v háji jak ty tvoje. Když už, tak rozhodně NOVÝ
Obvolej nějaký díly na Fiaty a stopro seženeš z nějakých skladových zásob za pár kaček.
Obvolej nějaký díly na Fiaty a stopro seženeš z nějakých skladových zásob za pár kaček.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2002 ex.
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
Re: prvotni opravy a upravy po koupi :)
sterace poreseny z Tipa 
ted mam olejove dilema jestli Selenii racing 10W60 nebo Castrol edge Formula RS 10W60, specifikacema si to celkem odpovida, jelikoz tam je ted Magnatec 10W40 tak se vazky mirne naklanej pro castrol kterej bude slozenim podobnejsi tomu magnatecu, poradte, cas vymeny se blizi
ta 10W40 je v lete jak voda
este me ceka sundani ventilvika kvuli spatnymu tesneni a plavani svicky na 4tym valci v oleji tak omrknu stav karbonu na vackach aspon nez neco koupim abych to nekde neucpal
pujde po vzoru DonFabiho nacerno a napisy v hliniku obrousenym pouze
ted mam olejove dilema jestli Selenii racing 10W60 nebo Castrol edge Formula RS 10W60, specifikacema si to celkem odpovida, jelikoz tam je ted Magnatec 10W40 tak se vazky mirne naklanej pro castrol kterej bude slozenim podobnejsi tomu magnatecu, poradte, cas vymeny se blizi
ta 10W40 je v lete jak voda
este me ceka sundani ventilvika kvuli spatnymu tesneni a plavani svicky na 4tym valci v oleji tak omrknu stav karbonu na vackach aspon nez neco koupim abych to nekde neucpal
pujde po vzoru DonFabiho nacerno a napisy v hliniku obrousenym pouze
Serus.Ja tam davam seleniu 20k zo striebornym znakom kazdich 15 000.Je to predpisane tak nevimyslaj.Aj ja som pretesnoval vicko ventilov lebo mi tieklo a motor je cisti jako lalia 
alfa 155 2,0 T.S. 16v
fiaťáč linea 1,4 T-jet
fiaťáč linea 1,4 T-jet
mno ja uz tam mam 10W60 selenii racing, zatim se to zda byt dobrej olejicek 
uvidim co s tim udelaly sobotni sprinty
uvidim co s tim udelaly sobotni sprinty
mam takovej dotaz, vcera sem menil pylovej filtr a zda se mi ze na nej chybi dekl, nejaky packy na tom sou ale nic pres to, akorat pak takovej paskvil mezi ram kastle a tesnici gumu na odvod vody, ale vrsek filtru jako takovyho je videt, ptam se vas znalych estli tam este neco nepatri za deklik primo na ten filtr jako takovej. dikes za odpoved 
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Je tam jen ten okap, co je zavěšený za plech nahoře a dole je strčený pod těsnící gumu kapoty. Filtr by měl být vsazený do plast. rámečku, který je přišroubovaný do karoserie.
tak to tak mam, cili je to zrejme spravne :-) dikes za info
jinak este dotaz, klapka vnitrniho okruhu je zamenitelna s nejakou z jinyho auta? pac mrcha je ulomena :-(
jinak este dotaz, klapka vnitrniho okruhu je zamenitelna s nejakou z jinyho auta? pac mrcha je ulomena :-(
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Nechtěj jí měnit 
čeká Tě něco takového:
http://www.postimage.org/image.php?v=aVVFymJ
nebo takového:
http://www.lanciaklub.cz/forum/viewtopi ... t=topen%ED
čeká Tě něco takového:
http://www.postimage.org/image.php?v=aVVFymJ