Manualni ctyrzonovou klimatizaci...Richie píše:mazeca co meli skodovky v tomto roce?

Jj, vybava pekna... Nesel by do toho vrazit 2.5 V6 z GTV? Ten by se mozna shanel lip nez 2.0...
Manualni ctyrzonovou klimatizaci...Richie píše:mazeca co meli skodovky v tomto roce?
Jsetli to byla opravdu Giulietta tak ji určitě beru zkus to prosím tě zužit na nějaký usek zajel bych se tam v neděli podívat. DíkecPetan píše:Při víkendové cestě ze Zlína ke mně domů jsme jeli kolem nějaké odstavné zatravněné plochy hned u silnice připomínající vrakoviště. Stálo tam pár aut a v rychlosti jsem si stačil všimnout pravděpodobně Giulietty, byla obrostlá trávou tak do půle.
Už nevím, kde to bylo ale určitě by se to dalo dohledat, minimálně zúžit na nějaký úsek.
Kdyby jste měli někdo zájem ...
to je možný 33třícitce je hodně podobná .Kůrkyn píše:nebylo to někde u Bučovic, jak se jede z Brna na slovenské hranice přes Uherský Brod? Tohle je ve vesnici a stojí v prostřední řadě hend na kraji. Ale nevím, možná je to 33 první série.
Ano přesně někde v těchto místech to bylo, já byl po kalbě a na půl jsem spal. Ale opravdu si nejsem jistý tím autem. Chtělo by to někoho sehnat, kdo je odtama aby to omrknul. Já už to mám docela z ruky.Kůrkyn píše:nebylo to někde u Bučovic, jak se jede z Brna na slovenské hranice přes Uherský Brod? Tohle je ve vesnici a stojí v prostřední řadě hend na kraji. Ale nevím, možná je to 33 první série.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů