Stále mezi námi jezdí hodně blbců...

Odpovědět
Radar
Pozorovatel

Re: Stále mezi námi jezdí hodně blbců...

Příspěvek od Radar » 5.5.2009, úte 10:43

Když budu konkrétní, tak na letišti Pardubice slouží spousta ženskejch, které jsou na svém místě, svou práci znají dokonale a dal bych za ně ruku do ohně. Naopak se v armádě vyskytují neschopní chlapi, které bych nejraději hnal sviňským krokem. Jde o to, že každý by měl mít místo dle svých schopností a znalostí. Kdo to generalizuje a odsuzuje ženský k plotně, by si to měl v hlavě srovnat.
Ad ženy za volantem. Pochopitelně si občas zanadávám (ale jen tak pro sebe) do slepic a pod. Kdo mne zná, tak ví, že úplně stejně nadávám na traktoristy, důchodce, frikulíny, škodovkáře, baworisty, aviatiky atd. Je to zkrátka můj způsob odreagování za volantem, kterého je na českých silnicích potřeba.
Každý má svůj styl jízdy a nikdo nebude stejný. Je to jen o vzájemném respektu. Nejhorší jsou ale arogantní jedinci. Bohužel prim hrají partnerky podnikatelů v "barbie ofroutech".
Fakováka jsem ženě ukázal jen jednou v životě. Před týdnem, jsem dával přednost protijedoucí Octavii, neboť značka "Přednost protijedoucích vozidel" ji opravňovala projet přednostně. Navíc vpravo stál bagr a rejpal chodník. Bohužel se za mnou postavilo AUDI s řidičkou blondýnkou, která mohutným blikáním a vytrubováním jak na lesy se domáhala přednostního vjezdu. Poté co navíc začala zuřivě gestikulovat, jsem po projetí Oktávky ten prostředník chtě nechtě zdvihnul a odjel. Ztráta času čekáním na Oktávku do 10 vteřin, ale ta pí.. se z toho mohla fakt pos...
VW (zkřížené motyky) Golf Plus 1,4 TSI "Adolf"
"Obrněnce nesnáším, radši bych vzal Alfu. Mám pocit jistoty."
Gonzales. La Piovra 4

Kubas
Administrátor

Příspěvek od Kubas » 5.5.2009, úte 10:47

Radar: k té blondýně - já takové nefakuju, ale schválně je ještě trošku zdržím, aby si ten svůj afekt pořádně užili :-D :butthead:
Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)

kejml
Štamgast

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejml » 5.5.2009, úte 10:59

JP159 píše:Příteli možná by to šlo i bez té narážky...nebo né? :-k
Nevím, jakou narážku máš na mysli.
Pokud žena vycítí (a to ony umí lépe než muži), že s ní jednáš s despektem, že jsi přesvědčen, že se na tu práci nehodí, protože je ženská, tak Ti to prostě dá sežrat.
Každá uniforma, a ženská tuplem, je citlivá na to, když nerespektuješ její autoritu. Je potřeba si uvědomit, že většina z nich má uniformu právě proto, že si autoritu neumí zjednat jinak.
Ale to přece víš, není Ti 16 ;)

Moc Tě prosím, abys mne netituloval "příteli". Děkuji.
0.125 carburatore

www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz

crashta
SemTuFurt

Příspěvek od crashta » 5.5.2009, úte 11:36

Radar píše:...AUDI s řidičkou blondýnkou, která mohutným blikáním a vytrubováním jak na lesy se domáhala přednostního vjezdu...
Presne takovou mame na sidlisti, jezdi ve zluty A3 a troubi na co muze :smt013 . Jinak proti zenam nic nemam, i jednu mam doma... :D
Coppa Alfa Romeo 31.5.-1.6.2025
14° Crashtovic veselé vánoce 13.12.2024
Corsa Italia 8.6.2019
50 Miglia 11.8.2018 - nejlepší je v nejlepším skončit

Harous
SemTuFurt

Příspěvek od Harous » 5.5.2009, úte 11:59

Zase je divny, ze by to ty zensky odkoukali od kamaradek nebo se to naucili od instruktorek v autoskole... Takze stoji za zamysleni jestli za kazdou takovou zbesilou zenskou nemuzeme tak trochu i my chlapi... :wink:
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´

JP159
Štamgast

Příspěvek od JP159 » 6.5.2009, stř 15:39

kejml píše:
JP159 píše:Příteli možná by to šlo i bez té narážky...nebo né? :-k
Nevím, jakou narážku máš na mysli.
Pokud žena vycítí (a to ony umí lépe než muži), že s ní jednáš s despektem, že jsi přesvědčen, že se na tu práci nehodí, protože je ženská, tak Ti to prostě dá sežrat.
Každá uniforma, a ženská tuplem, je citlivá na to, když nerespektuješ její autoritu. Je potřeba si uvědomit, že většina z nich má uniformu právě proto, že si autoritu neumí zjednat jinak.
Ale to přece víš, není Ti 16 ;)

Moc Tě prosím, abys mne netituloval "příteli". Děkuji.
Kejml - asi jsem to nenapsal dost správně a vidím,že jsme si v tom asi moc nerozuměli. Ženských si velice vážím a ctím je především za jejich krásu,ženskost,něhu,mateřství a starostlivost o výchovu dětí a rodiny. Pokud se angažuje v jakém koliv oboru a zachová si uvedené hodnoty a ještě je v tom dobrá tak klobouk dolů a nejvyšší uznání. =D> Pokud si ale chce hrát na chlapa a v některých oborech to prostě jinak nejde (a sem patří armáda a policie ) tak zákonitě uvedené vlastnosti ztrácí a už to není žena s velkým Ž, ale jakási amazonka či mužatka neboli kočkopes. Mám samozřejmě na mysli přímý výkon služby. (V logistice, kanceláři a různých službách hospodářského a zdravotního zajištění mají ženy samozřejmě uplatnění i v armádě a policii to je bezpochyb). Příroda je prostě příroda a žádná emancipace s tím nic nenadělá. Žena nebude mít nikdy takovou fyzickou sílu,agrasivitu a bojovnost jako chlap a chlap nebude mít nikdy takovou něhu,cit a mateřskost jako žena. To jsem měl na mysli, když jsem psal že jsem na to alergický.
Každej chlap, který si myslí něco jiného, necht si sám odpoví na otázku, zdali by takovou ženu chtěl za manželku a zdali by šel jako voják,nebo policista do bojové akce s ženou ,aby mu kryla záda,já rozhodně ne.A pro ty ,kteří nepřišli do styku s vojnou a policií tak nevěřte přitroublým americkým seriálům a filmům, kde žena bojovnice zmlátí dvacet chlapů a vítězně odchází...a kde tvrdá Demi Moorová absolvuje speciální výcvik amerických Rangers..... je to možné pouze ve filmu.V reálném životě je to o něčem jiném....

A Kejmle moc se omlouvám za toho přítele, vidím,že je vás tady na to alergických více, no je holt jiná doba, tak se nezlob, moc tomu nerozumím ale příteli ti už neřeknu, slibuju. :-k
JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS

kejml
Štamgast

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kejml » 6.5.2009, stř 16:00

JP159: rozumím Tvému pohledu na ženské, ale nesdílím ho.
0.125 carburatore

www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz

JP159
Štamgast

Příspěvek od JP159 » 6.5.2009, stř 16:10

kejml píše:JP159: rozumím Tvému pohledu na ženské, ale nesdílím ho.
Kejml: děkuji za korektnost ,každý máme svůj pohled a já to plně respektuji :D
JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS

limach
Pozorovatel

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od limach » 6.5.2009, stř 19:24

JP159 píše:
kejml píše:JP159: rozumím Tvému pohledu na ženské, ale nesdílím ho.
Kejml: děkuji za korektnost ,každý máme svůj pohled a já to plně respektuji :D
A kdypak budeš respektovat moji prosbu, abych si sedl do Tvé krasavice, porovnal řazení s tou mojí a další věci, co jsme si psali, když už jsi neměl na Poděbradský pidisraz čas. A čas na pokec o "women in armed forces" bychom si taky udělali, myslím, že bych Ti měl dost co říct :D
Alfa Romeo 159 TI 2.2JTS 16V Sportwagon (velká a krásná současnost)Alfa Romeo 147 1.6TS Progression 120CV (byla prostě skvělá...)Chevrolet Spark II 1.2 16V LS+

JP159
Štamgast

Příspěvek od JP159 » 6.5.2009, stř 22:59

limach : no tvoji prosbu samozřejmě respektovat mohu, ale s tím tvým posezem v mojí krasavici to bude asi problém, neb jsem ze starého těsta a odchovanej na zásadách, že ženská,auto a fajfka se nikomu nepujčuje... :D
Podívat,pohovořit a možná i šáhnout a dost.. :D
Pokecat můžem o čemkoli a pokud si máme co sdělit tak je to jenom dobře.
Snad to někdy vyjde. :pivko

PS: asi jsme ale tady mimo mísu a divím se že nás velký Richie, nebo některý s adminů již nenapomenul [-X :ot: :smt040
JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS

modenaboy
Štamgast

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modenaboy » 6.5.2009, stř 23:32

JP159 píše: PS: asi jsme ale tady mimo mísu a divím se že nás velký Richie, nebo některý s adminů již nenapomenul [-X :ot: :smt040
Myslím že napomenout nepotřebujete.Jen hrozně soukromničíte s těma 159, Limach se nedostavil na sraz do OL, měl tam být jako jediný se 159, škoda.Tak doufám že to nebylo úmyslně? a bude se kamarádit i s těma našema veteránama.
BMW 730d, Superb TDI

Richie
SemTuFurt

Příspěvek od Richie » 7.5.2009, čtv 07:48

JP159 píše:
PS: asi jsme ale tady mimo mísu a divím se že nás velký Richie, nebo některý s adminů již nenapomenul [-X :ot: :smt040
ja ti dam "velky Richie" :D :smt098
ale k veci....jste fakt mimo tema :) :ot: stoptalk
Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...

JP159
Štamgast

Příspěvek od JP159 » 7.5.2009, čtv 18:12

To Velký Richie bylo myšleno ve vší úctě a obdivu k otci zakladateli :smt023
Za sebe slibuji ,že si svoji chybu uvědomuji a že už zlobit nebudu. :smt040 [-X :pivko
JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS

limach
Pozorovatel

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od limach » 7.5.2009, čtv 18:40

modenaboy píše:
JP159 píše: PS: asi jsme ale tady mimo mísu a divím se že nás velký Richie, nebo některý s adminů již nenapomenul [-X :ot: :smt040
Myslím že napomenout nepotřebujete.Jen hrozně soukromničíte s těma 159, Limach se nedostavil na sraz do OL, měl tam být jako jediný se 159, škoda.Tak doufám že to nebylo úmyslně? a bude se kamarádit i s těma našema veteránama.
A je to tady, ostatně čekal jsem, že mi to připomeneš dřív, s tím srazem na Kopečku nebo se "soukromničením", toho jsme se při organizování mimisrazu v Poděbradech obávali... :smt021 Kopeček mi nevyšel, ale já těch Alfa srazů od 2003 vymetl tolik, že už teď spíš vydýchávám. Ale ty jsi taky slíbil, že až mě někde potkáš (a mě si v Olmiku nespleteš, to víš), tak mě ze svého žlutého Pažouta nebo Ochcáfky problikneš, ať už konečně vím, s kým mám tu čest. A furt nic... :D

Zítra budu stát mezi 9,30 a 11,00 u letadla, jdu na in-liny, tak se tam mihni jako že tam máš štafl, jestli máš čas, můžem konečně chviliku pokecat :wink:

Na tom sraze ve Zlíně nebudeš?
Alfa Romeo 159 TI 2.2JTS 16V Sportwagon (velká a krásná současnost)Alfa Romeo 147 1.6TS Progression 120CV (byla prostě skvělá...)Chevrolet Spark II 1.2 16V LS+

modenaboy
Štamgast

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modenaboy » 8.5.2009, pát 00:41

Tak těch žlutých bestií jsem se už naštěstí zbavil, už jezdím po OL jen v alfě.
A Zlín bohužel, ale jedu v sobotu 16.5. do Brna.
BMW 730d, Superb TDI

roberto37
SemTuFurt

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od roberto37 » 8.5.2009, pát 10:25

JP159:
Ten tvůj 2. a delší příspěvek k ženám k uniformě má svou logiku a já ten názor sdílím též. Přeci jen žena by dle mého neměla zabíjet, když sama ten život dává. Ale je rozdíl mezi ženou střílející Talibance v Afghánistánu a ženou v uniformě dopravního policisty, dávající ti pokutu. Tento rozdíl si bohužel v 1. příspěvku šmahem smáznul a proto to tak blbě vyznělo. Já bych ženy netlačil násilím ke sporáku, ale do bojové akce už vůbec ne .... Tam bych nechtěl být ani já sám
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou

Radar
Pozorovatel

Příspěvek od Radar » 8.5.2009, pát 11:55

Když jsme u blbců. Oni to nejsou fakt jen blbci řidiči, ale i blbci ti, co by měli blbost hlídat a eliminovat. Kamarád zastavil na značce STOP, rozhlédl se, počkal až v klidu po hlavní přejede cyklista, dal za jedna a vyjel. Po 200m narazil na místní znuděný PACH (Pomáhat A Chránit). Ti ho v rámci předstírané odpolední nedělní činnosti stopli a udělili pokutu za nezastavení na STOP. Jelikož to pořešili jen jedním bločkem za 200,- a jedním bodem, tak to kámoš jako trouba odkejval. Až poté mu pomalu došlo, že byl za blbce, že se nebránil a nenechal si napsat protokol, kde by se mohl vyjádřit. Ovšem až do rozhovoru s přítelem policistou, který mu vyložil karty na stůl. PACHa byli dva. Tudíž si to mohli dokázat. On byl jeden. Dokázat mohl leda kulový. Kdyby náhodou našel svědka, tak věřte, že náhodou naproti jeli další kolegové PACHa a vše zaregistrovali tak jak hlídka viděla. Takže asi tak pánové. Pocit beznaděje je pěkné sviňstvo.
VW (zkřížené motyky) Golf Plus 1,4 TSI "Adolf"
"Obrněnce nesnáším, radši bych vzal Alfu. Mám pocit jistoty."
Gonzales. La Piovra 4

JP159
Štamgast

Příspěvek od JP159 » 9.5.2009, sob 18:03

roubrt37 píše:JP159:
Ten tvůj 2. a delší příspěvek k ženám k uniformě má svou logiku a já ten názor sdílím též. Přeci jen žena by dle mého neměla zabíjet, když sama ten život dává. Ale je rozdíl mezi ženou střílející Talibance v Afghánistánu a ženou v uniformě dopravního policisty, dávající ti pokutu. Tento rozdíl si bohužel v 1. příspěvku šmahem smáznul a proto to tak blbě vyznělo. Já bych ženy netlačil násilím ke sporáku, ale do bojové akce už vůbec ne .... Tam bych nechtěl být ani já sám
roubrt37 : OK je mi to jasný,a vidím,že si tomu porozuměl. :smt023 Idiotský názor, že žena patří do kuchyně, do postele a do kostela nesdílím. Myslím si,že ženy jsou nádherné bytosti ,které by měly dbát především na svoji ženskost, proto, že to je jejich největší přednost,věnovat se oborům na které jsou od přírody nejlépe vybaveny a né se snažit vyrovnat se chlapům ve všem možném. To totiž není přirozené. Samozřejmě to platí i obráceně o chlapech, pokud se snaží vyrovnat se ženám je to mnohdy ještě větší ubohost. A samy ženy si nakonec takových mužožen ani neváží. Ono,kdybychom měli být stejní, tak by nás asi příroda vybavila jinak a to bychom se potom už asi vzájemě nepotřebovali...a to by byla přeci strašná škoda :-k

PS: Chtělo by to asi přehodit někam jinám, neb jsem už jednou Richiemu slíbil,že už nebudu zlobit a nerad bych byl povolán na boží sůd tohoto webu *plesk :ot:
JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS

Spirpin
SemTuFurt

Příspěvek od Spirpin » 9.5.2009, sob 21:47

Richie píše: ja ti dam "velky Richie" :D :smt098\
Takže raději "Malý Richie"? :smt033
156 SW 1.9 JTDm

JP159
Štamgast

Příspěvek od JP159 » 9.5.2009, sob 21:58

Dráždíš chřestýše bosou nohou ... :smt033
JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS

Harous
SemTuFurt

Příspěvek od Harous » 19.5.2009, úte 16:40

Neshani nekdo V6? Jeden se vali na magistrale... :smt077

http://zpravy.idnes.cz/z-alfy-romeo-vyl ... _praha_cen
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´

prte
SemTuFurt

Příspěvek od prte » 19.5.2009, úte 22:07

ano dnes u NH caru Praha 6 nekdo prznil cervenou 156tku s dlabavym vejfuckem, v jednu chvili sem mu mel chut jit nafackovat kdyz ji drzel na volnobehu v omezovaci zabit malo :smt075 :smt077
ex Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V Super

Kleofáš
Administrátor

Příspěvek od Kleofáš » 6.6.2009, sob 09:10

Tak mám osobního vítěze v soutěži o dementního alfistu. Včera po cestě domů mě celkem brutálním způsobem předjela černá 159. Ale v místě, kde se to ještě jakž takž dá, sice měl co dělat, aby to pak ubrzdil před nástupním ostrůvkem a zařadil se, ale budiž.
Jenže o 200 metrů později začal předjíždět na úplně přeplněné ulici, kde se navíc jezdí po tramvajových kolejích a na ulici je vcelku solidní kopec. Nejprve se málem srazil s protijedoucí tramvají, která kvůli němu musela prudce zabrzdit (naštěstí do kopce). Vzápětí se pokusil objet tramvaj stojící v zastávce v místě, kde v protisměru není pruh pro auta (jezdí se po kolejích), hned za zastávkou je přechod, po kterém přecházejí nic netuše ti lidé z tramvaje (kdo by se díval do protisměru za tramvaj, že) a ještě je tam hned křižovatka! Něco tam jelo, takže to nakonec vzdal a nahrubo se namáčkl mezi čekající auta. Takového dementa se nedá nevyfotit. Tohle je to místo, kde chtěl předjíždět tu tramvaj :smt021
Obraz000.jpg
Pokud by mě někdo chtěl peskovat, že stojím taky na kolejích, tak ještě před tím žlutým barákem odbočuji vlevo :wink:
Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant

prte
SemTuFurt

Příspěvek od prte » 6.6.2009, sob 09:19

tohle mi pripomina ze predevcirem mi rikal kolega jak nejaky jeho znamy se stalo ted ze prechazela pres prechod se synem malym, pred prechodem zastavil traktor, nejakej vyjeblej polak ho objel kluka si snad ani nevsim a kluk dostal zrcatkem po hlave a ted je na JIPce, samo ze ujel, celkem me zamrazilo tohle uz je fakt moc zabit malo :smt021 *plesk :smt075
ex Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V Super

modenaboy
Štamgast

Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od modenaboy » 6.6.2009, sob 10:14

to Kleo: dobřeže je tam RZ, třeba se ten osel pozná.
BMW 730d, Superb TDI

Odpovědět

Zpět na „Tlachání o všem možném co se netýká Alfy Romeo...“