Dej tam co je predepsany, jestli se ti teda nevali v garazi nahradni motor
A jak dlouho uz je to 'zatim'?Tomáš píše:Já teda do 147 dvoulitra leju od začátku Shell Helix Ultra 5W-40 a spokojenost. Když jezdím do 150km/hod. tak to skoro olej nežere, když ho zeťák mydlil 190 přes celý Německo, tak už ubýval dost rychle. Tak nevím, kde je pravda.
Mám najeto asi 55000km a ten Shell tam leju od úplnýho začátku. Jak jsem psal, při normální jízdě skoro neubývá, motor přede jako kotě, tak to snad je dobrý ne?Katerina píše:A jak dlouho uz je to 'zatim'?Tomáš píše:Já teda do 147 dvoulitra leju od začátku Shell Helix Ultra 5W-40 a spokojenost. Když jezdím do 150km/hod. tak to skoro olej nežere, když ho zeťák mydlil 190 přes celý Německo, tak už ubýval dost rychle. Tak nevím, kde je pravda.Drzim palce, at to jeste dlouho vydrzi. Rychlosti to urcite neni, nejezdim nijak moc rychle a navic vetsinou po meste a stejne ten olej jednou za cas proste z nicehoz nic nekam zmizi. Nicmene je to normalni, takze v pohode.
Kazdopadne nakonec jsme tam nalili Racing, tak muzu bejt zatim snad v klidu![]()
Snad jsem to ted nezakrikla...
Uz davno jsme si to v servisu vyjasnili. Sice jednoho z tech kluku trochu prekvapilo, ze jako holka jim do toho hodlam kecat, ale pokusy s autem jsem zatrhla a vedi, ze na nic jinyho nez Selenii 10w60 uz nesmi ani pomysletprte píše:teto katerino BTW 5W30 se vyvaruj, tohle lejou do VW, sem celkem cumel ze v origo schade servisu meli jen oleje 5W30 a 15W40![]()
Má tam být 10W40 a pro větší nálož 10W50... Při použití 10W50 to jako bonus olej žere podstatně míň.crashta píše:este jedna otazka: Jaky olej by mel byt v 33 boxeru (1.7 16v)
jezdím na něj už 92000kmprte píše:tak sem dal nakonec selenii racing, zatim dobry
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host