http://picasaweb.google.cz/nasealfy/AkceSpider#
no přece nepojedu nějakou tuctovkou ala 156crashta píše:tak doufam ze se s nim ukazes v Drhlenech...
Proto uz se radsi na zadny auta koukat nejezdim. Pak vetsinou nastava faze "sbohem rozume" a byl bych schopnej pritahnout cokoliv...kravitzUL píše:Udělal jsem si jen tak nezávazný výlet na kukačku...
Dík ta info. Jinak jen jsem se dočetl, že to bylo pouze na přání-tak asi jen do roku 73 a pak to vážně měli všechny?Kubas píše:Mimochodem, všechny dvoulitry spidery od roku ca 1973 až do toho posledního kulatého mají na zadní nápravě diferenciál s omezenou svorností, prostě pravé sportovní auto!
vítej v klubu {iracional,oldtimer}istůkravitzUL píše:Původně jsem chtěl jedině červenýho...ale tenhle má vážně takový stav a cenu, že neni o čem přemýšlet. A jako celek mu to v té stříbrné neuvěřitelně slušelo..vůbec jsem to nečekalA nikdy bych nevěřil, že tenhle starý spider z roku 83, 2.0 takhle pofrčí.. Starší pán mu pěkně dal a auto sedělo jak přibité..řadí líp než moje 156
...a to zrychlení a dost silný zvuk motoru..na podvozku si nic nebouchne, je prostě krásně tvrdej..řízení je přesný, člověk může i ve větší rachlosti pustit volant. A hlavně je to model v chromu, žádné platové zrcátka apod..zadní tkz. křídélku je v laku, takže žádná černá plastová opičárna. Kola jsou nádherná s kruhy jak mají u Alfy být. A interiér co jsem chtěl kulaté budíky s dřevěným volantem, který vypadá jak kdyby ho vyrobili včera...ostatně jako celí interiér. Střecha je taky jak nová, nikde žádné záplaty škrábance a na okně apod.
Ale nejlepší bylo se s ním projíždět po městě...kdy jsem zjistil, že pro mě neplatí dopravní předpisy, protože řidiči z hl. silnicí nás pouštěli, ať se můžou podívat. No ale abych jen nechválil..našel jsem na spodku dveří miniaturní loupance a povrchov orezlé kousíčky..vážně nic co by vůbec bylo na práci. Škoda že tam neni jen fotka motoru, ten byl taky nádherný..neviděli by jste tam nic orezlého..jen krásnou karosérii a vyleštěný motor..Nádhera..jsem magor!!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host