Dik za info, milano75 viem presne ako to myslis, sam mam 10 alf. Ale ked sa pozriem na moje terajsie TSko, tak okrem karoserie, ked nastavim geometriu a obujem dobre kolesa, myslim, ze dvojliter benzin na mna NIJAKY mat na ceste nebude, ci uz na zrychlenie, alebo co sa tyka drzania na ceste
Aj by som to tam dal, lenze moj TS ostava auto "na spotrebu" a na bezne jazdenie, zima a pod... Je to "len" 2.0 s minimalnymi upravami ale v super kondicii.
To, ze ma america kufor v madrzi je pre mna obrovske plus - z dovodu realizacie duplex tlmicov + duplex vyfuku, mam o starost menej hadzat nadrz do kufra

Dnes som na mojej TS vyrezal "lavor" na rezervu, i tak bol hnily a zajtra tam idem montovat REMUS - na kraj auta, nie cca do stredu ako to maju origo 75ky, teda TSka a dizle...
Hej ta z madarska je doprasena, kridlo dolu, zadny naraznik dolu, kapota tiez dolu, chcem ist s cenou co najnizsie, lenze to sa asi dat nebude... On to nepreda pod 500 eur a druha vec je, ze pod 500 eur nekupim V6.
Znova, dal by som to do TSka, lenze uz teraz viem, ze bude slaba spojka, kardan, poloosi a pod. Ak kupim V6 alfu, tak viem, ze tam vsetko sedi, t.j. servo, baterka na spravnej strane, je k tomu prisposobeny cely motorovy priestor na V6 motor, chladic, rozne uchyty a pod... Mam menej roboty a HLAVNE silnejsi kardan, silnejsia spojka! ktora sice pojde kovokeramika, ale 2.0 pritlacak by nepreniesol krutak, ktory ma motor uz v serii nie to este po upravach! Taktiez prevodovka, diferencial s prevodmi. A keby uz nahodou aj to chcem dat do TSka, nemam zotrvak, ktory dam na V6T motor, a radsej kupim komplet V6 alfu, z ktorej pouzijem i motorove diely, silentblok, zotrvak a pod a jebnem tam ten motor ako to lepit do TSka, ktore je bajocko po generalke... TS ostava a V6T bude moje druhe auto.
Dnes mi zadrzali technicky od mojej TS, za vyfuk, gumy a ostre hrany ked som vypilil zadny lem, ze ho prevarim

Aj vodicak - bol poskodeny... A 50E pokuta, kurvy...
Edit: hosi, co predne brzdy? Kotuce, platnicky, brzdice? Pripadne nejake rozumne prerobenie prednych brzd zo 164 v6T na 75? Ale inak TS a V6 75 su zhodne?