budu muset..abych se s vama konecne poznal osobnerosso155 píše:doraž, Richie, je to pohoda sraz, pokec v příjemným prostředí s vyhlídkou na krásný auta

budu muset..abych se s vama konecne poznal osobnerosso155 píše:doraž, Richie, je to pohoda sraz, pokec v příjemným prostředí s vyhlídkou na krásný auta
No mohl by konecne vytahnout Q4rosso155 píše:to by mě zajímalo, čím dorazíš, pětasedma je nezvěstná, další dvě prodáváš, tak že bys dorazil tou poslední, co jsem ještě neviděl?DIAKON164QV píše:Jedu taky
Hmm, popřemýšlím o tom, slibujuLadin 164V6 píše:No mohl by konecne vytahnout Q4rosso155 píše:to by mě zajímalo, čím dorazíš, pětasedma je nezvěstná, další dvě prodáváš, tak že bys dorazil tou poslední, co jsem ještě neviděl?DIAKON164QV píše:Jedu taky![]()
ričí zbyli ti ještě nějaký samolepky Cuore Sportivo? jestli jo tak bys je mohl vzít sebou, rád bych dělal reklamu tomuhle webuRichie píše: budu muset..abych se s vama konecne poznal osobne
no to bych mohlSperka píše:ričí zbyli ti ještě nějaký samolepky Cuore Sportivo? jestli jo tak bys je mohl vzít sebou, rád bych dělal reklamu tomuhle webuRichie píše: budu muset..abych se s vama konecne poznal osobne
Myslim, ze ac si toho moc z drhlen nepamatuji (kravitzUL píše:tak aby mě všichni popznali..
tak to tam budem samý fešáci..to bude babHarous píše:Moje foto z obcanky:
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host