Titul "Moč českého pivovarnictví" bych přisoudil Hostanu 11° spolu s Gambflusem10°. Ambrosius přeci jen není pivo
kejml píše:Ani Němci ani Rakušani nevědí, co je pivo. Svoje močky musí míchat s limčou, aby se jim nezvednul kufr.
Jj,ta 11 je good a 12 kvasničák taky.Lobkowicze točili kdysi ve Strážnici,fuj tajbl.crashta píše:Ty "silnejsi" Janacci sou celkem gut..
Mohamedáni nemůžou udělat ani dobrý pivo ani dobrou tlačenku. Hinduisti zase biftek.Radar píše:A v Tunisku jsem pil pivo Celtia. Je světlejší a není tak hutné a hořké jako naše piva. Sílu má a dost bublinek. Příjemně osvěžující.
Jj,Kelt je asi nej jejich pivo,je to škoda.Troch se musím omluvit Krušovicím.Po práci jsme byli na řezáka a byl fakt excelentroubrt37 píše:škoda. Chutnal mi:
http://ekonomika.idnes.cz/pivo-kelt-zmi ... nomika_anv
jen jedna taková malá bezvýznamná poznámka....CORSE píše:nevím jaký pivo je nejhorší, ale když si to tu tak čtu, dostal jsem na něj chuť.
Jdu si dát 12ku Plzeň
nevim to 100% presne, ale 10°, 11°, 12°, 13° ...atd neni urcovana podle mnozstvi alkoholu, nybrz dle mnozstvi surovin pouzitych pri vyrobe. Kdysi sem byl v jinem nejmenovanem, pivovaru na exkurzi a tam prave zminovali ze do 12ky davas 12kilo nejake suroviny atd.. (nevim presne jak to bylo receny). Proto taky maji silnejsi piva ne vzdycky vice alkoholu, ale jsou chutove silnejsi...ice.cool.man2 píše: ...PILSNER URQUEL není dvanáctka ...
Tak to uzivas legalne a ve velkym...ice.cool.man2 píše:mě osobně to bylo doporučeno obvodní lékařkou na žáhu a žaludek...
Pravda, nealko neni pivo, je to chmelovy napoj...roubrt37 píše:Birell je nejchutnější nealkoholický chmelový nápoj
ale to belgické mi vůůůůbec nechutnalo .. brrrrrrcrashta píše:Pravda, nealko neni pivo, je to chmelovy napoj...roubrt37 píše:Birell je nejchutnější nealkoholický chmelový nápoj![]()
obecně:
NEJLEPŠÍ PIVO JE TAKOVÉ, KTERÉ TI CHUTNÁ
Nechalo se, po tech X hodinach rizeni bylo excelentni... (taky pekne zasycelo)ice.cool.man2 píše:ale to belgické mi vůůůůbec nechutnalo .. brrrrrr
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti