Není problém. Na ARC má číslo 0003Raddik píše: P.S. GTV v dieselu bych opravdu nekdy chtel videt, stejne jako alfistu ktery tvrdi ze s 156GTA se neda jezdit.

Omlouvám se za překlep. Nejde o GTV, ale GT.
Není problém. Na ARC má číslo 0003Raddik píše: P.S. GTV v dieselu bych opravdu nekdy chtel videt, stejne jako alfistu ktery tvrdi ze s 156GTA se neda jezdit.
Marc159 píše:Nee, jde jen o tu trávuTypické využití auta totiž není trdlování mezi kužely, ale každodenní ježdění do práce, rozvoz dětí do škol a kroužků a podobné věci, které někteří idealisté (nebo snad puristé) z řad alfistů prostě nechápou. Ostatně z mého pohledu je to jediný problém, který se tu dookola řeší
Nevím, jestli neumíš číst, ale celkem jednoznačně jsem identifikoval autora tohoto názoru. A jestli tady nepřestaneš provokovat, tak to zase přesunete a zřejmě argumentačně konečně zvítězíš, protože tahle hra na schovku je z mého pohledu příliš náročná na čas.Raddik píše:pokud se divas na 156 GTA optikou typu "každodenní ježdění do práce, rozvoz dětí do škol a kroužků a podobné věci" tak je opravdu lepsi koupit si octavii...
btw asi sis v v ni hodne naklepal zadek, ze je podle tebe nepouzitelna. nebo jinak - ze jsi to od nekoho pouze SLYSEL?
A to je co?Richie píše:Marc159 píše:Nee, jde jen o tu trávuTypické využití auta totiž není trdlování mezi kužely, ale každodenní ježdění do práce, rozvoz dětí do škol a kroužků a podobné věci, které někteří idealisté (nebo snad puristé) z řad alfistů prostě nechápou. Ostatně z mého pohledu je to jediný problém, který se tu dookola řeší
Když ti to řekli v Imofě, tak to bude asi pravda. Divný, že v sekci V6 jsi psal, že ti to žere stejně jak GTA. Co je to běžné použití? Já bych si taky GTA nekoupil na běžné ježdění. Jenže já bych si na běžné ježdění nekoupil ani tu 159, tedy rozhodně ne v 3,2. Taky bych si vzal JTD. Ne proto, že by to bylo nepoužitelné auto, ale protože takto silné auto na běžné ježdění nepotřebuji. Řekl ti Robert Lucák, proč je GTA nepoužitelné? Je malé? Tvrdé? Moc žere? Přitahuje moc pozornost? Tohle jsou otázky, na které bys měl znát odpověď.Marc159 píše:Kleofáš: Jaká demagogie? Jen jsem si dovolil poznamenat, že pan L prohlásil (přede mnou), že GTA je pro běžné použití nepoužitelné a koupil si GT v naftě. A pokud Richie napsal, že je tahle GTA skutečně na prodej, tak netuším, co ti na tom přijde demagogického? Když jsem si kupoval 159, tak mi v Imofě také hned řekli, že nový motor už není tak rozežraný jako starý. Pokud tě vývoj původního 3,2 motoru zajímá, (geneze od 2,5, přes 3,0, 3,2 až po 3,7) tak nejsem proti. Ale je zřejmé, že už se jedná o poněkud vousaté řešení, čemuž odpovídají i příslušné poměrové ukazatele.
Papírově 8,6-12,1-18,1 (90-120-město), reálně mimo město 10-12, po městě těžko říct, když projedeš zacpaným městem, tak to půjde klidně na těch osmnáct, když to docela jede a nenakládáš tomu, tak 13-15. Záleží po jakém městě a v jakém provozu. Ale na to je toho auta fakt škoda, vůbec jeho potenciál nevyužiješ. Navíc to má menší rejd než sériové 156, takže parkování nic moc, kličkování po městě nic moc, nedáš na to menší kola než 17 (nebo 16 u menších brzd)...Strawberry156 píše:Kolik vlastně ta GTA žere?Nikde jsem to nenašel.šel bych do ní,pokavaď bych neměl už 2,0 (ale to je proti ní slabota) a nežralo to tolik.Potřebuju jí na denní ježdění,převážně po městě.Tak by mě zajímala spotřeba.Ťaky by šlo tam dát plyn a pak by to bylo i ještě finančně únosný ježdění.Sice plyn do alfy to je prasečina,ale když by nešlo jinak.Těch 250 kobyl by zvýšenou hmotnost auta ani nezaznamenalo a pokud by pak brala finančně na 100km jako 2,0,nebo 2,5 v benzínu,tak by se to auto i uživit dalo.Kolik tedy bere GTA?Dají se někde najít spotřeby?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti