viz Budejky jooooo ja sem zaspal, nejedu nikam uz je pozde (10h rano)Tokarev píše:To je vyzva kde kdy jak a proc?

viz Budejky jooooo ja sem zaspal, nejedu nikam uz je pozde (10h rano)Tokarev píše:To je vyzva kde kdy jak a proc?
Jééé to je škoda.. a do kolika delas?, ze bys pak dorazil? Já zas dělám po a st odpolední a ve čtvrtek odjíždim až do neděle do krumlova... Jinak pro ostatní, mrkněte na http://www.kastanvkruhu.cz jak by se vám tam líbilo, jinak navrhněte něco inačího... Ale vedro je čím dál tím větší, takže by to chtělo...coyote píše:Jé, v úterý večer jsem v práciJinak Jsem všema deseti pro Kaštan. Už jsem tam dlouho nebyl...
Špatně položená otázka. Né do kolika, ale od kolika. A to od 18:00...Katusa píše: Jééé to je škoda.. a do kolika delas?, ze bys pak dorazil? ...
Aháááá, no tak to ti nezávidim...coyote píše:Špatně položená otázka. Né do kolika, ale od kolika. A to od 18:00...Katusa píše: Jééé to je škoda.. a do kolika delas?, ze bys pak dorazil? ...
on za to ma zase nekrestansky penize....Katusa píše:Aháááá, no tak to ti nezávidim...coyote píše:Špatně položená otázka. Né do kolika, ale od kolika. A to od 18:00...Katusa píše: Jééé to je škoda.. a do kolika delas?, ze bys pak dorazil? ...
Richie píše: on za to ma zase nekrestansky penize....
Richie píše:on za to ma zase nekrestansky penize....
Obávám se, že všichni budou bez alfiček...coyote píše:A nechcete se za mnou v práci pak stavit? Prtě ví kam jet
Nebuďme tak pesimističtí. Nechcete mi přivézt jedny ty chipsy?Katusa píše: Obávám se, že všichni budou bez alfiček...
coyote píše:Nebuďme tak pesimističtí. Nechcete mi přivézt jedny ty chipsy?Katusa píše: Obávám se, že všichni budou bez alfiček...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů