Jsou lidi, kteří angl. humoru nikdy nepřijdou na chuť, ale třeba já na tom vyloženě ujíždím
  Jsou lidi, kteří angl. humoru nikdy nepřijdou na chuť, ale třeba já na tom vyloženě ujíždím  

No Kubasi když už si nakousnul tu přírodu ,tak asi tomu nebudeš věřit, ale třeba Šumava byla nádherně zachovalá když tam bylo vojenské pásmo a PS a ted jim tu Šumavu celou asi sežere kůrovec v důsledku toho jak se o ty lesy 20let starají noví páni. Zajed si tam, aby si to viděl na vlastní oči. Lesy jako po kobercovým náletu. Tak ,že tvoji ironii neberu. A případné keci,že dřív nebyl kůrovec taky ne.Kubas píše:JP: klasický politickýAle tentokrát jsi měl pravdu, za bolševika si lidi opravdu všeho vážili mnohem víc - zejména na stavu přírody v Česku se tato láska projevila obzvlášť viditelně.....

tim jsem chtel rict ,ze bych nikdy takovou prasarnu nedelal a kdyz uz by to bylo opravdu nutne ,tak s nejakou tuctovkou kterych se vsude vali kupy...a ne alfou romeoandy_xx píše:
to je sice pěkné, ale co tím chtěl básník říci?

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host