to prave dozenes tim srdcemHarous píše:K cemu je mi duch, srdce a tradice pokud tam bude chybet poradna technika.

to prave dozenes tim srdcemHarous píše:K cemu je mi duch, srdce a tradice pokud tam bude chybet poradna technika.
Já bych řekl "ať žije liberální ekonomika". Jestli jsi patriot, tak bys měl nosit prestižky.JP159 píše:At žije konzumní společnost bez ducha ,srdce a tradicHarous píše:Podle me uz je to vlastne uplne jedno. Fakt me nezalezi kde je auto vyrobeny, ani me nezajima kde je vymysleny, ani kde je smontovany... Porad me zajima co je to za auto a jestli me vyhovuje...
to ma 156 2.4 JTD ze ?Kubas píše:taky jsem se díval že to auto je těžký jako kráva.... pohotovostní hmotnost 1350kg
tak to je jejich základní marketingový nástroj.... Oni jsou schopní postavit i Roomstera proti Scenicu, Oktávku proti Mondeu atd.Kleofáš píše:Suzuki Grand Vitara 1,9d 4x4 váží asi 1600 kg a je to auto o třídu větší (i když Škoda tvrdí, že je to stejná kategorie)
to je teda opravdu perla...fakt nechapu proc fanousek bmw pise na net test kritiku Alfy Romeo...taky umim napsat kriticky clanek o BMW...Nemůžu se ubránit na závěr opět srovnání s BMW 3, tedy podobnou kategorií, ve kterém jsem již několikrát seděl a byl jsem v celku unešen. O a159 to říci nemůžu. Je to auto, které jezdí, ale takových je...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host