Tu je maly priklad: http://moto.allegro.pl/item683826298_wa ... dolny.html
Armies píše:Ja bych na to nic nestrikal... jak na to striknes...tak budou driv pryc...jsem tma to vrzani jde prehlusit... radiem
Ja mam vymenenu kopmlet prednu napravu za polske diely,mam na tom 7000 a nevrze nic.Kubino píše:Cokoliv na to stříkat je blbost, silikon gumu změkčuje, tzn. že ti to dřív odejde, začne praskat atd. Možná WD, to je ze všeho nejmíň agresivní a není v tom silikon, ale to je hodně krátkodobý řešení. S tím vrzáním nic neuděláš. Já mám taky všechno nový a vrže to zase když je fest vedro. Prostě je to samá guma a ta pracuje...
To je divne....ze by vrzal stabilizator...ja menil pred tydnem..stabili. tycky..protoze tloukly..a dost...crazyfrog píše:tak jsem se teď vrátil od mechanika a prý to asi může být stabilizátor, že pokud nevržou ramena, tak nic jinýho tam vrzat nemůže...
Mne Alfina taky zavrze kdyz je opravdu vetsi nerovnost na silnici....ale ramena mam v poho podle servisu....mozna to muzes mit s teplot, zkus to pozorovat ted kdyz nebude tolik stupnu...crazyfrog píše:kočár to je, jede perfektně, jen ty zvuky no...zítra mi zavaří prasklinku ve svodech kudy foukalo a už zbývá jen ten vrzot no
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů