Koni vyprodává tlumiče- zadky na 75 vyjdou na 999,- bez daně. Předek už bohužel není. Viz Auto prima atd...
Takže kdyby někdo chtěl, neváhejte
Už je mám doma
to je jeden kus, alebo obidva? Su zlte stavitelne? Kolko ich este maju? Ja co mam predok zlty stavitelny tak je to poznat, a je aj poznat ze zadok je makky jak zelatina. Ak by este boli, bolo by fajn, potom uz len pruziny a brm brm
Pri 200km/h rychlosti sa pusti brzdovy asistent, paraplicko sa otvori a zastavi ta maximalnou moznou silou DD Hosi, ja ich chcem, viete nam spolu s Rasputinom niekto odlozit dva pary? - t.j. styri tlmice? Milo, pisem SZ. Dik ;)
75 3.0V6
75 2.0TS 8v DOHC | lower head -0.7mm | custom exhaust mod | lighter flywheels -1.7kg | RenSport sport clutch | EBC brakes | NGK japan | KiNGDRAGON open air cold intake | ...coming soon 24v6250ps@300Nm...
ej kurvajs, bud ich mali strasne malicko, alebo na kazdom rohu spionoval naky 75KAR a cakali nane. Imho, 4500sk co je ich povodna cena, tak tu som zial neni ZATIAL ochotny zaplatit. To mam polku ceny GO motora
jen tak mimochodem jak se ti koníci nastavují??? zašroubováno a vyšroubováno, že, ale jak poznám mezi polohu, nebo ja poznám, že jsou oba stejně?? když ten tlumič stlačím a chcu je dát na nejpružnujší tak kolikrát musím zatoočit??? jen se ptám, sem línej to jít do dílny vyskoušet
tlmic zasunes uplne dole, a tocis ("piestikom"). Plny vlavo mas najtuhsie, plny vpravo najjemnejsie (alebo opacne). Medzipolohu nepouzivam, mam to natocene na max najtuhsie, takze nemam problem zistit kedy su rovnako, nakolko su na max. Ale medzipolohu by som nastavoval asi podla poctu otaciek, dat na obidve dve strany rovnaky pocet.
hondzik píše:musí se zamáčknout úplně, jinak budeš točit do konce života. Pak je to 4-6 otáček doraz- doraz
no to sem potřeboval vedět co sem ještě nenamontoval ty zadní(jsou cca 9 let starý ) tak mi jeden šel lehčejc, tak sem myslel, že je KO, pak mě napadlo, že bude jen roštelovanej a tak sem sním točil a točil a točil a najednou se mi zdálo, že funguje jako ten druhej, ale nedostal sem se na doraz