Takže se táži:
- máte přezuto?
- těšíte se?
- jak vám jezdí alfiny na klouzajdě?
A klidně začnu - alfu nepřezouvám, v zimě nejezdí. Dostane přes sebe plachtu, a jednou za měsíc ji jdu nastartovat. Když je teplo, tak ji trošku protáhnu i přes zimu, ale pěkně na suchu a jen pro radost.
Čeká mě první zima s Lancií, tak jsem zvědavej. Musím vyřešit stěrače, protože Bosch, co tam mám, jsou tragický a od 90km/h po skle skákají. Randál bych přežil, že to nestírá, mi dost vadí. Gumy jsem koupil Dunlop Wintersport 3D, měl jsem dřív na alfě JTD M3 a byly to nejlepší zimáky, co jsem kdy zažil. Loni jsem na mařku pod vlivem testů německých soudruhů koupil GY Ultragrip 7+ a proti dunlopkám to byla na sněhu bída.
Jinak 147JTD byla na sníh drak. Když jsem s tím jel v zimě 06 na firemní akci na Vysočinu, tak se mi pod kopcem kolegové smáli, co tahám Itala na hory. Se Zafirou táhli bagáž k chatě kilák, frajer s Mondeem dojel na řetězech do půlky stejně jako Felicie TD bez řetězů a jen Alfina se prohrabala bez řetězů (od té doby nedám dopustit na ASR, člověk si mnohem míň musí hlídat plyn) až k chatě, kde stál místní myslivec s Nivou, majitel chaty se stodvácou a čuměli jak puci.