Policie a vše kolem....
- cooper.mb
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Re: Policie - šikana
Taky si myslím, že krádež byť v přestupkové škodě je horší než rychlost. Ti policajti se minimálně dopustili toho, že vezli ve služebnim voze alkohol a to je zakázaný a minimálně za to budou potrestaní a je jedno jestli to pivo od majitele dostali nebo ne.
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tak já těch 140 klidně na okresce pojedu. Samozřejmně tam kde před sebe vidím aspoň na 500m a abych nikoho neohrozil. A dostal bych flastr třeba jako Filip, ktereho vyhmátli u Budějc na rovném širokém úseku tak na 3-4 auta. Tam můžou měřit leda kreténi. Anebo dopraváci PČR. a jestli je za to větší flastr než za krádež? s tím já nic nenadělám. To svědčí něco o morálce: Kdo nekrade okrádá rodinu!
Na druhou stranu je pěkné, že alespoň tu rychlost naši zákonodárci a čelní představitelé Policie dodržujou
Jinak JP159: U policie je fakt šumák jestli tam seděl křišťálový Gross anebo Íčko Langer. Fakt bych to sem netahal. Tady se bavíme o konkrétním případu. Ale ještě horší než toto je prokázaná šikana českých řidičů polici na Slovensku, ale především v Německu. Co ti si dovolili je fakt neskutečné:
http://zpravy.idnes.cz/nemecti-policist ... _domaci_dp
Na druhou stranu je pěkné, že alespoň tu rychlost naši zákonodárci a čelní představitelé Policie dodržujou

Jinak JP159: U policie je fakt šumák jestli tam seděl křišťálový Gross anebo Íčko Langer. Fakt bych to sem netahal. Tady se bavíme o konkrétním případu. Ale ještě horší než toto je prokázaná šikana českých řidičů polici na Slovensku, ale především v Německu. Co ti si dovolili je fakt neskutečné:
http://zpravy.idnes.cz/nemecti-policist ... _domaci_dp
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
- cooper.mb
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Viděl jsem i dokument o rasizmu u anglický policie. Bohužel všude jsou lidi co jsou morální a amorální.
A já furt že už jsem něco takového viděl, akorát u toho byli černoši... holt jsme na cestě do vyspělé Evropy

http://zpravy.idnes.cz/stovky-kenanu-se ... anicni_abr
Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
Harousi předně s tebou naprosto souhlasím,že to jsou blbci. Ztrážce zákona by neměl být zloděj, v tom se určitě shodneme. A zde by měly být dvojnásobné tresty. Třeba to nevíš ,ale za totáče byli policisté ,tenkrát příslušníci SNB souzeni podle vojenských soudů, tak,že daleko přísněji, což bylo lepší než dnes. Nesouhlasím s tebou v tom, že je jedno, jaký je vedoucí,ředitel,velitel a ministr. Já si naopak myslím,že na tom secakramentsky záleží. Pokud je vedoucí, ředitel,velitel nebo ministr morální "zmetek" čachrář a intrikán tak asi těžko budou jejich podřízení morální , slušní a poctiví lidé. A to platí obecně. A v každém oboru. V rodině, ve fabrice, v organizaci i ve státě.Harous píše:Pokud policajti kradou zboží z havarovanýho kamionu tak jsou blbci. A blbec je blbcem bez ohledu na to jaká je doba a jakýho má ministra. A pokud někdo napíše, že na chování výše zmíněných blbců má vliv "mafián Langer" tak to zkrátka zatahování politiky na server o Alfách je.
Tak,že žádnou politickou debatu jsem rozvířit neměl v úmyslu. pouze to mělo být moje vysvětlení k tématu policejních zlodějů. Tot vše. A pokud zdůraznuješ,že jsme na AR serveru a ,že to sem nepatří, tak OK, ale potom si projed i jiná vlákna ,kde najdeš také plno debat která s AR nesouvisejí. Toto má název Policejní šikana, tak to snad takový přestupek nebude né

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Pomáhat a chránit
http://zpravy.idnes.cz/u-tri-policistu- ... 1_brno_jag
Je mi upřímně líto slušných policajtů, že musí sloužit ve sboru s takovýmito hajzly. Je čas si pustit film Serpico http://www.csfd.cz/film/6220-serpico/
http://zpravy.idnes.cz/u-tri-policistu- ... 1_brno_jag
Je mi upřímně líto slušných policajtů, že musí sloužit ve sboru s takovýmito hajzly. Je čas si pustit film Serpico http://www.csfd.cz/film/6220-serpico/
AR Giula 2,0 Super
roubrt37 - pozor aby to nebylo vyhodnoceno jako politika ? 

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
- cooper.mb
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Takže jak jsme se tady tehdy bavili o tom jak ty policajti brali pivo z vysypanýho kamionu. Já jsem tvrdil že se ničeho nedopustili a vy zase, že je to krádež. Tak v našem právním státě je krádež u policie asi něco jinýo než u normálních lidí viz http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/havarov ... tonem.html
výpis z článku:
Pravděpodobně díky technické závadě na autě se na silnici ocitly tisíce piv. Basy se na vůz už nesměly vrátit, a tak kdo dřív přišel ten mohl víc vypít a naložit.
V souboj o to, kdo si víc odnese, se proměnila noční nehoda kamionu v Brně - Tuřanech. Když projížděl kamion, který převážel náklad piva zatáčkou, pravděpodobně se utrhla bočnice a více než 16 palet, což je zhruba 16 000 piv, se vysypalo na silnici.
Náklad se už na korbu kamionu nesměl vrátit. V tu chvíli začal závod. K místu nehody se začali sjíždět místní pivaři a brali pěnivý mok po basách. V kufrech aut mizely lahve závratnou rychlostí. Úklid po nehodě proto proběhl doslova v rekordním čase, silnice byla kvůli vysypanému nákladu uzavřena jen necelé dvě hodiny.
jen mimochodem ty policajty vyhodili. Jak jsem již řekl nejednali profesionálně, ale nic neukradli. Toto je typický příklad jak média ovlivňují veřejnost a záleží na tom jak zprávu podají. Zajímavý je, že tehdy nepsali nic o tom, že se pivo nesmí vrátit, ale byla to hned krádež.
výpis z článku:
Pravděpodobně díky technické závadě na autě se na silnici ocitly tisíce piv. Basy se na vůz už nesměly vrátit, a tak kdo dřív přišel ten mohl víc vypít a naložit.
V souboj o to, kdo si víc odnese, se proměnila noční nehoda kamionu v Brně - Tuřanech. Když projížděl kamion, který převážel náklad piva zatáčkou, pravděpodobně se utrhla bočnice a více než 16 palet, což je zhruba 16 000 piv, se vysypalo na silnici.
Náklad se už na korbu kamionu nesměl vrátit. V tu chvíli začal závod. K místu nehody se začali sjíždět místní pivaři a brali pěnivý mok po basách. V kufrech aut mizely lahve závratnou rychlostí. Úklid po nehodě proto proběhl doslova v rekordním čase, silnice byla kvůli vysypanému nákladu uzavřena jen necelé dvě hodiny.
jen mimochodem ty policajty vyhodili. Jak jsem již řekl nejednali profesionálně, ale nic neukradli. Toto je typický příklad jak média ovlivňují veřejnost a záleží na tom jak zprávu podají. Zajímavý je, že tehdy nepsali nic o tom, že se pivo nesmí vrátit, ale byla to hned krádež.

- slovi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ale přece tím, že se to pivo vysypalo z náklaďáku, nezměnilo majitele... To je jako, když se vybourám v autě a udělám z něho vrak, ale ten vrak je stále můj.......nestal se majetkem někoho jiného. Nechci soudit, jestli ty policajty měli vyhodit nebo ne. To už bych se pouštěl do "větších akcí" 

Alfa Romeo 155 2,5 V6 r.v. 1992
PRODÁM - Alfa Romeo 155 2,5 V6 r.v. 1995
ex. Alfa Romeo 156 1,8 Twin Spark r.v. 2000
- Katerina
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Souhlasim se Slovim, to ze se to nesmi vratit na auto prece neznamena, ze je to volne k pouziti a prestava byt necim majetkem. Dost me desi predstava, ze by byla funkcni vymluva 'ja nekradu, uklizim'.
Alfa Romeo 147 2.0 Selespeed s ulomenou nožičkou 
Kia Ceed SW

Kia Ceed SW
Není to tak, že tenkrát nekradli ty policajti. Je to tak, že teď kradli i ty lidi v tom Brně.
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
- slovi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Katerina píše:Dost me desi predstava, ze by byla funkcni vymluva 'ja nekradu, uklizim'.
Věřím ale tomu, že je to spousta lidí schopna použít jako ospravedlnění

- cooper.mb
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Když budu krást na skládce je to krádež?
Tam ty piva poputují
kdyby to totiž pro tu firmu něco znamenalo tak si svůk majetek bude chránit a na TV nova řeknou, že tam pivaři kradli jak straky
To že to uklidí znamená že to nasypou do kontéjneru. Ať je to krádež nebo ne pohled TV Nova na stejnou věc se různí tak jak se jim to hodí a tím i manipulují veřejným míněnim. jak to teprve musí být u politiků
Písmo (noviny, TV) je opravdu mocnější zbraň než meč 

Pokud ta skládka bude soukromým majetkem tak to samozřejmě krádež bude.
Kromě toho má ta firma určitě zájem na tom, aby veškerý zboží bylo zlikvidovaný. Oni určitě nestojej o to, aby někdo ze zlodějů tohle ukradený zboží třeba prodával v nějaký putice nebo večerce. A to, že si to někdo ukradne "jen" domu je to samý. Tím, že má nakradeno si nemusí koupit, čímž způsobuje firmě ztrátu.
Nějak nechápu co je na tom tak složitýho k pochopení.
Takže když Ti ukradou třeba auto tak je to vlastně Tvoje blbost, protože sis ho měl líp hlídat???cooper.mb píše:kdyby to totiž pro tu firmu něco znamenalo tak si svůj majetek bude chránit

Kromě toho má ta firma určitě zájem na tom, aby veškerý zboží bylo zlikvidovaný. Oni určitě nestojej o to, aby někdo ze zlodějů tohle ukradený zboží třeba prodával v nějaký putice nebo večerce. A to, že si to někdo ukradne "jen" domu je to samý. Tím, že má nakradeno si nemusí koupit, čímž způsobuje firmě ztrátu.
Nějak nechápu co je na tom tak složitýho k pochopení.

Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
jenomze ta firma tu ztratu vykazala v te chvili co se to pivo vysypalo na zem, a tim ,ze to ten pivar ukradl ,te firme vlastne naopak usetril naklady za uklid
da se na to koukat z hodne uhlu 
samozrejme ztrata z toho ze si ten pivar nekoupi dalsi pivo je asi vetsi nez ztrata pri nakladech za uklid...ale on by si to pivo,ten pivar nemusel treba koupit kdyby ho neukradl

samozrejme ztrata z toho ze si ten pivar nekoupi dalsi pivo je asi vetsi nez ztrata pri nakladech za uklid...ale on by si to pivo,ten pivar nemusel treba koupit kdyby ho neukradl

Zakladatel webu a fóra Alfisti.cz...
I kdybych přistoupil na tvůj názor, že je to legální, tak policie tam byla ve službě, aby vyšetřovala nehodu nebo řídila dopravu a ne aby si nakládala přepravky s pivem do kufru. Minimálně v tomhle je dost zásadní rozdíl.cooper.mb píše: Ať je to krádež nebo ne pohled TV Nova na stejnou věc se různí
Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
- Katerina
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Me je uplne jedno jak to vyklada nebo nevyklada Nova, ani jednu takovouhle reportaz jsem nevidela a opravdu si nazor podle jejich vykladu netvorim. Pro me je jasna jedna vec - to co lezi na zemi kolem rozsypanyho kamionu neni moje, nikdo mi to nedal, nekoupila jsem si to, tim padem na to nemam co sahat a brat si to. Mimochodem krome kradeze taky existuje neco co se nazyva bezduvodne obohaceni.
Alfa Romeo 147 2.0 Selespeed s ulomenou nožičkou 
Kia Ceed SW

Kia Ceed SW
tak tak...ruku na srdce..kdo z vas by u toho nakladaku to pivo sebral ? ja teda ani nahodou...
- slovi
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No kdyby se z toho náklaďáku vysypaly spoře oděné děvy, tak bych možná... 

nebo kdyby se tam povalovala 8C Competizione tak bych ji uvazal na lano 

- cooper.mb
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Katerino: no tak se na tu reportáž podívej ať vidíš jak to u nás funguje
http://tn.nova.cz/zpravy/domaci/havarov ... tonem.html

- cooper.mb
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jinak pokus i všimneš tak to uklízí zametací auto takže jak jsem řekl už kdysi skončí to na skládce. Tady z toho že si ty lidi berou pivo žádnej problém nedělaj.
Teď mě napadlo, že asi bude legrace ty piva otevírat. řekl bych, že budou trochu naštěrchaná