Policie a vše kolem....
Re: Policie - šikana
Pokud řidič řekl "vezměte si to", tak pak je to to stejné jako bufeťáci u popelnice. Ale myslím, že to neřekl.
Alfa 2600 Sprint * Alfa 2000 Spider * Alfetta GT * 75 1.6 IE * 164 2.0 V6 TB * projekt AR51 Matta *Giulia Veloce
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
ex: 147 JTD, 147 2.0TS, 147 GTA, 156 2.4 MJET a hromada fiatů, jedna Lancia a jeden trabant
Asi je zbytečný přesvědčovat někoho, koho nikdo nenaučil co je slušné chování, tedy ,že to co není moje, co jsem si nekoupil,co mi nikdo nedal mě prostě nezajímá tak jak to tu už psala Kateřina, Dolphin7, Harous a další. Jakékoliv okecávání a zdůvodnování zlodějny je pouze snaha zakrýt podstatu věci, tedy vzít si něco co mě nepatří!!!
Kůrkyne jo jo, o cti dnešní lidé už nemají ani páru. Myslím si, že "slovo čest" jim dnes nahrazuje "slovo peníze". A to za každou cenu

Kůrkyne jo jo, o cti dnešní lidé už nemají ani páru. Myslím si, že "slovo čest" jim dnes nahrazuje "slovo peníze". A to za každou cenu

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Hlavně že to není nahrazeno doslovně ve smyslu "peníze práci" 

- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Nějak nám to tu ochablo. Takže tady jeden článek, kde mi autor bral doslova slova z úst
http://www.autofun.cz/policie-se-bouri- ... osti-3774/

http://www.autofun.cz/policie-se-bouri- ... osti-3774/
AR Giula 2,0 Super
EX AR 159Ti 2,0 JTDm SW MRDKA Bianco Dehet
EX AR SW 156 2,0 JTS konečně zase doma
EX AR SW 2,0JTS Selespeed Ferrari zábava pro Plebs
Nejsem AFTOMEKÁNIK, moje drobné foprafy fesměs končí felkou katastrofou
roubrte37 - tu reprtáž jsem viděl a málem jsem upad. Můj názor na Měštáky je tady asi všeobecně známý. Miluju je jak vosinu v jednom nejmenovaném lidském otvoru...
Naprosto protilidová instituce městských konšelů. To co píše ten člověk v tom odkazu je přesně realita.Bývaly návrhy od PČR na sloučení těchto hošanů městských drábů pod křídla PČR jako utvaru PČR pro město k udržování veřejného pořádku se vším všudy(služební poměr,pravomoce a pod.) . To se však vůbec nezamlouvalo Radním konšelům, neb by stratili velitelské ambice a hlavně přísun love do městské pokladničky, tak to potopili. No a co si budeme povídat, vstupní prověrky k PČR by asi udělala s vodřenýma ušima tak asi třetina městských borců. Z Šedého moru, zabávajícího se převážně, čistotou ulic,parkováním a kontrolou stánkařů a pod. se časem vyklubal rádoby policejní zmetek, bazírující na prkotinách a pokutující za kdejakou hovadinu občana ,danového poplatníka a pokud by měli dotáhnout nějaký vážný problém do konce tak ho radši musí předat PČR, neb na to nemají zatím pravomoce. Užasná služba.
[-o<
Osobně se již ničemu nedivím, neb v tomto absurdistánu je možné opravdu ale opravdu všechno. Asi soudruzi komunisto-kapitalisti po revoluci někde udělali chybu.....
Naprosto protilidová instituce městských konšelů. To co píše ten člověk v tom odkazu je přesně realita.Bývaly návrhy od PČR na sloučení těchto hošanů městských drábů pod křídla PČR jako utvaru PČR pro město k udržování veřejného pořádku se vším všudy(služební poměr,pravomoce a pod.) . To se však vůbec nezamlouvalo Radním konšelům, neb by stratili velitelské ambice a hlavně přísun love do městské pokladničky, tak to potopili. No a co si budeme povídat, vstupní prověrky k PČR by asi udělala s vodřenýma ušima tak asi třetina městských borců. Z Šedého moru, zabávajícího se převážně, čistotou ulic,parkováním a kontrolou stánkařů a pod. se časem vyklubal rádoby policejní zmetek, bazírující na prkotinách a pokutující za kdejakou hovadinu občana ,danového poplatníka a pokud by měli dotáhnout nějaký vážný problém do konce tak ho radši musí předat PČR, neb na to nemají zatím pravomoce. Užasná služba.

Osobně se již ničemu nedivím, neb v tomto absurdistánu je možné opravdu ale opravdu všechno. Asi soudruzi komunisto-kapitalisti po revoluci někde udělali chybu.....

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Ty už se jdi fakt léčit... [-o< 

Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
KTM 990 Adventure
Nenavážíme se do druhých, nenapadáme druhé a ani je neposíláme do léčeben, pokud nesouhlasím z kolegou Alfistou, tak se vyjádřuju pouze k tématu a svým názorem na diskutovaný problém. 

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Že zrovna Ty se oháníš pravidlama fóra je fakt k smíchu...
KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
Jenom reaguju na to tvoje léčení ...
Ale bud v klidu ,beru to s rezervou
Pohoda Harousi 
Ale bud v klidu ,beru to s rezervou

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
No bylo to trochu jinak, projekt se jmenoval "metropolitní policie" a měl fungovat pouze v praze. A to slučování bylo opačné, hlavní slovo měla hrát MP. Ale pravdou je, že magistrát hodně ochladnul, když zjistili, že jim na to nikdo neskočí.
Jinak ty značky si vykoledovali sami a dobře jim tak.
Jinak ty značky si vykoledovali sami a dobře jim tak.

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Jo jasně já měl na mysli návrh sloučení, respektivě vytvoření utvarů PČR pro města, jako nástupce Šedýho moru. To bylo v začátcích Městských policií v Čechách. S tou Metropolitní policií máš pravdu, ale to bylo až když se páni konšelé vzhlídli v US emerikan metropolitní policii. Ono i výbava a uniformy některých těchto paret o něčem svědčí. (vznášedlo,Hummer a pod.) 

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
To bych zase nebral tak špatně, mají i Smarty a tříkolky
. Je to propagace města a když na to město má tak proč ne.... Navíc Praha rozhodně není důvodem zavedení značek u radarů MP. Existují případy obcí které jsou na

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- kejml
- Štamgast
- Kontaktovat uživatele:
JP159: osobně považuji za velkou ztrátu, že svoje mnohdy velmi kvalitní příspěvky naprosto zbytečně posouváš na/pod úroveň zamindrákovaného důchodce toužícího po návratu starých pořádků.
viz např:
viz např:
Jeden z místních moderátorů tomu říká nedostatek sociální inteligence. (Sociální) IQ limitně blížící se úrovni bublajícího bahna, říkám zase já.Osobně se již ničemu nedivím, neb v tomto absurdistánu je možné opravdu ale opravdu všechno. Asi soudruzi komunisto-kapitalisti po revoluci někde udělali chybu.....
0.125 carburatore
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
www.Zlatnické řemeslo.cz - Zakázková výroba zlatých šperků
Výhody pro Alfisti.cz
Abych se nenápadně vrátil k tématu: ono je skutečně nesmyslné upozorňovat na místo, kde měřím, v tom mají pravdu. Na takovém místě zpomalí i ten, kdo by tam jel normálně 90, takže se tam může chytit jen opravdový trouba. Jde ale právě o to, zda chci pouze vybírat za každou cenu anebo chytat opravdové piráty. To by ale musely být měřené úseky vybírány skutečně s ohledem na nebezpečnost (školy, zastávky apod.). A hlavně, takové měření by muselo být jen jedno opatření z celého souboru, ne jen jako téměř jediné ...
156 SW 1.9 JTDm
Kejml - díky, ale musím tvoje hodnocení poopravit. Zamindrákovaný jsem nikdy nebyl a asi už nebudu, nemám totiž důvod. A touhu po návratu starých pořádků jestli máš na mysli komunistickou éru, tak v žádném případě nemám. Mám jenom touhu po pořádku,spravedlnosti,slušnosti,úctě,toleranci a podobných věcech ,které jsou bohužel v této současné společnosti odsunuty někam na smetiště, neb tento systém razí úplně jiné "hodnoty". Nic víc nic míň.kejml píše:JP159: osobně považuji za velkou ztrátu, že svoje mnohdy velmi kvalitní příspěvky naprosto zbytečně posouváš na/pod úroveň zamindrákovaného důchodce toužícího po návratu starých pořádků.
Jinak Kejml na oplátku, tvoje příspěvky a některé nápady lehce provokativní nahazování háčku,kdo se chytí je mi docela sympatické a svědčí to o tvém specifickém humoru ...

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Daily Mail pak k tomu dodává, že pokutu udělil policista Stuart Gray, který je znám svou přehnanou horlivostí. Loni ten samý ochránce zákona udělil pokutu 50 liber muži, kterému vypadla na ulici desetilibrovka.
uplnej Arnold Jidáš Rimmer, BDp. SDp.

- hondzik
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
jo, to přirovnání k Rimmerovi sedí. Myslím že v okamžiku kdy bych dostal pokutu za to že jsem smrkal bych byl odsouzen za napadení veřejného činitele.
Alfa Romeo 75 TS
Alfa Romeo 155 V6 Engstler
Alfa Romeo 156 V6 Rosso Proteo
Alfa Romeo 155 V6 Engstler
Alfa Romeo 156 V6 Rosso Proteo
Já myslel, že by si z něj udělal hologram... 

KTM 990 Adventure
KTM 990 Adventure
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tak me asi bude cekat par mesicu cekani zda dojde obsilka. Nevite jestli je radar v Plzni pred Globudem v provozu? Vim o nem, stejne tam maj cedule jako krava o mereni rychlosti a stejne jsem na nej zapomel. ca 80-ka na tachecu byla 

AR Giula 2,0 Super
jaké jsou tam cedule? přenosné s červeno bílejma pruhama?
Ten je v provozu určitě, Valentine tam pokaždé řve. Tys ho ještě nezprovoznil?
Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
- roberto37
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Tuta: ale jo, jen jsem ho nechtěl na 5 minut nasazovat, když jsem chtěl jen skočit pro špekáčky na opékání.
AR Giula 2,0 Super
Roubrt: to je jeden z důvodů, proč jsem se té věci zbavil.... kdo se s tím krámem má furt tahat....roubrt37 píše:Tuta: ale jo, jen jsem ho nechtěl na 5 minut nasazovat, když jsem chtěl jen skočit pro špekáčky na opékání.

Spider 2000 (1975), 90 V6 QO (1984), Giulia Super 2000 Track car project (1975) + nějaké ty Giulie v rodině :-)