http://213.192.12.172/alfa/starter_1.8-2.0TS-97-.pdf
Strawberry156 píše:Pěkný.byly na to potřeba nějaký speciální klíče?To plastový víko na vačkách,neprolíná ti tam olej?
Mě by spíš zajímalo,kde je napínací kladka řemenu pohonu klimy a pak jak sundám tu kladku přes kterou nejde sundat kryt rozvodovýho řemene.Musí se kvůli tomu pod auto a nebo to udělám jen shora?
keez by to bylo okolo toho plastu ... ja se zase obavam, ze to je hlava ..Strawberry156 píše:Mě tam taky prolíná olej,ale je druhý straně - tam jak je nalejvací víčko oleje a mám blbej pocit,že je to okolo těsnění víka vaček,nebo to chčije pod hlavou.Průser je,že nemůžu najít šrouby kterýma bych to zkusil dotáhnout.To prolínání oleje z motoru je neduh všech TS?
tak prd .. na tom cd nakresy nejsouJiVi píše:CD Alfa156 - tam je postup i dotahovaci momenty ... vecir se mrknu, a dam vedet - snaad nezapomenu
Ten manuál na 155 je dobrej nápad.Jdu na něj mrknout.Ani mě to nenapadlo,že ve 156 a 155 jsou stejný motory))Doufám,že to tam bude-dík za infoHarous píše:V sekci AR 155 sem nechaval odkaz na servisni manualy. Byl tam i 16V twinspark...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti