Alfista jako řemeň. Respekt niggaJP159 píše:Eneck155 - zdrav auto a ne toho chlápka ,svoje ego do toho nemíchej.

Alfista jako řemeň. Respekt niggaJP159 píše:Eneck155 - zdrav auto a ne toho chlápka ,svoje ego do toho nemíchej.
JP159 píše:A abychom nebyliNavrhuju samostatné vlákno " kolikrát si denně cvrnknu do trenclí"
ano to byl můj miláčekKarlos99 píše:tomas: Stál jsi prdelí u té zdi viď? Čumákem na parkoviště? Hned jsem jí všiml. Litoval jsem, že jsem nejel se svou 166tkou.
Jinak jsme jezdili se stříbrným Renault Clio Sport...
ParádaTokarev píše:To sem byl jaKarlos99 píše:Dnes ráno směr na Hostivař na Průmyslové, čas kolem 6:30 ráno jsem potkal krásnou 156tku, myslím, že černou.
Předjížděl jsem jí, pozdravil jsem varovkama, odpověď dálkovýma. Paráda, někdo odsud?jel sem do prace odbocoval sem na jizni spojku a ty pokracoval nekam rovne
jinak si me pekne tlacil pred sebou to si moc predpisove nejel
Já nic, já sedanDědekBV píše:Ten chlapák s červenou 159SW, který předjížděl štrůdl aut včera na objížďce před Josefovem patří taky mezi nás?![]()
Silnička jako z 60-tých let, po obou stranách stromy, omezení na 70km/hod, zákaz předjíždění, výhled max. na 100 metrů. Ten asi neměl cuore sportivo ale zatmění mozku....
Ja kdyz jedu od nas(Trutnov) do HK s alfou,tak nepotkam zadnouRichie píše:ja jsem zdravil na silnici HK Jaromer asi 4 alfy...vsichni odpovedeli...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti