pred faceliftem....

po faceliftu....

Než jsem se rozhodl pro 147 tak jsem chtěl právě 156 s tím novým vnitřkemRichie píše:no to me u 156 prijde novej vnitrek hroznej....starej je podle me lepsi..mylsim drevo...nemam rad hlinikovej a plastovej volant
Nejdřív byl facelift vnitřku (na vnějšku jen přibyly lakované lišty nárazníků).kejml píše:Co bylo dříve? Facelift interiéru nebo předku?
Tahle voňavka z roku 2002 má nový předek a starý vnitřek. A zadní světla jsou také stará. A tu servisku bych taky rád viděl...
http://www.aaaauto.cz/cz/alfa-romeo-156 ... ?id=140767
No právě, ťuknul, ale pak to prodá jako nebouraný...Zdenda156 píše:Nemuzu se ubranit svemu pocitu. Samozrejme ze byl nejdrive face interieru a pokud nekdo auto tuknul a rekl si, ze udela facei exterierovy, tak je to proste jeho vec. Rozebirani tehle veci zrejme fakt nechapou. To je jak kdyz se zernske hadaji v obchode kdo ma hezci rohlik, ale chut je proste stejna.
Nereste kraviny
Blatníky taky, příčky nevím. Ten interiér před faceliftem není stejný jako po faceliftu, jsou tam nějaké změny, třeba tvar kapličky palubního počítače. A facelift má i jiný zadek, takže nerozpoznatelný facelift z toho neuděláš.Martin 258 píše:Zdravím,
nevíte někdo náhodou co vševchno se musí u 156 SW při změně na facelift vyměnit??? Jde mi jen o předek. Opravuju teď 156 SW Selespeed a dost otom přemýšlím. Interiér mám už po facelitu, ale ten předek se mi líbí víc. Určitě se výměna bude týkat:
haupna, př. nárazník a př. světla, ale co blatníky a přední horní i spodní příčka???
Zatím Alfisti...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host