V Chodove bydlim a OKHarous píše:A sakra. Odkud konkrétně to je?Příští týden musím zajet do Březový a do Chodova. Snad tam už není taková deka?

V Chodove bydlim a OKHarous píše:A sakra. Odkud konkrétně to je?Příští týden musím zajet do Březový a do Chodova. Snad tam už není taková deka?
Klidne a radHarous píše:Tak to můžem někdy zajít na pivko. Bejvám ubytovanej v Nauťáku.
UFO na horách, nemůžu si pomoct, 164 jsou jak z jiného světa. Jinak teda ty věci co se ti teď dějou nezávidím. člověk se nemůže na cizího spolehnout.crashta píše:Ladin 164V6 píše:...
Jinak pozdrav z Krusnych horje to z dnesniho dopoledne
snih, to tady nemame...
No to mas pravdu, musi dolu prevodovka takze prace je to dost, ale za tohle by stala... Zkusim pozjistit cenovku a uvidime, ale libilo by se mi to, takhle se na Kameni ritim po tecne ze zatacky s horicim vnitrnim kolem coz je dost trapnyrosso155 píše:předpokládám, že jelikož se v autě nerad hrabeš, tak koupíš nejspíš to rádio
jakubSW píše:Asi je jasné co ti poradím, ne?Přijeď a uvidíš... Rádio jsem v alfině neměl zapnutý ani nepamatuju, poslouchám žesťový sixtet
Diky mocKůrkyn píše:Číslo sedí, ale je obsažené jen v posledním vydání ePeru (od roku 3 výše.
Ceny věcí na přestabu jsou přibližně tady (před popiskem je počet potřebných kusů) cena je z a origo díly včetně DPH. Ložiska by se dala koupit levěnji si myslím, ale až po demontáži podle čísla.
No jo ale u Gta se tomu da rikat "zhodnocovani", ale u ty my potvory tim cenu zdvojnasobimjakubSW píše:dělal mi to Standa v děčíne a bylo to za 17 včetně nového oleje. Jestli chceš můžeme se sejít a svezeš se ať víš jaký to je
Ano je to jen vymena, jedina vec co nebyla jasna bylo kolecko na nahon tachometru, 147 ani GT do kterych se Q2 dava maji tacho z ABS, (na fotkach je to to zluty plastovy kolecko), ale jde v pohode nasunout pod lozisko a vse slape (jen se na nem musi kousek zbrousit ty dva vybezky)...PetrGTV píše:Cože??? Q2jka jen za 13000?? já uvažuju o tom že to dám na mojí GTV 3.0, ale furt jsem si řikal že to je stavba za 40 000 ,ale pokud dobře počítám tak i s montáží a olejem bych se měl do 20ti vejít teda doufám ..... . Ještě detail, podle toho co tady kluci píšete nebude třeba dělat skoro žádný zásahy, mělo by se to vyměnit kus za kus nebo jak to přesně je prosím?
Podle mne uz to Q2 meli v alfe pripravenej davno v 90 letech, ale nekam to zalozili a vzpomeli si na to u GT... Jinak si nedokazu vysvetlit tu pripravu na tacho koleckoPetrGTV píše:no já právě věděl jen o Quaife, nevěděl jsem že Q2 system půjde naroubovat i na GTV když byl vlastně jen GT a 147 navíc JTD ..... každopádněm oc děkuju:-)
Jj novyHolocausto píše:Jak si dopadl s tím lakem. Mlhovky? ty přední na nárazníku nový?
Jj vsadim se ze se to do jara vcucne, i kdyz jsem ji pravidelne osetroval...Kůrkyn píše:Dobrej nápad s napatláním kůže na zimu, taky to musím udělat. Ještě jsem jí ani nestačil přikrýt hadrem, aby nenastydla.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti