to byla jen sranda chlapexjohny píše:Nebuďte tak na to srovnávání háklivý, každej se v Alfě nenarodil

to byla jen sranda chlapexjohny píše:Nebuďte tak na to srovnávání háklivý, každej se v Alfě nenarodil
hádáš špatně. Si neslyšel, že alfa má duši? Ty si taky po zaběhání potřebuješ odfrknout, tak nech i jí. A plecháče jí slušet nebudou. Ženský taky nechodí v zimě ve vaťáku a ve sněhulích. Teda ne všechnyxjohny píše:Mám otázečku - když vypnu zapalování, vytáhnu klíček, čekám pár minut, třeba i auto zamknu centrálem, tak uvnitř interiéru pořád něco lehce vrčí... Nechtělo se mi čekat v tom autě půl hodiny, ale nějakou minutu jsem tam seděl určitě.
Copak to vrčí a přestane to? Já jen aby to zbytečně nežralo baterku.
Hádám, že to má něco do činění s ventilací / klimou, dělá to ostatním?
Hm, nejdoumodenaboy píše:Na 1,9 JTD jdou.
Také mám evidentní zájem- já mám návod jen v italštině.xjohny píše:Nemátě někdo v elektronické podobě (PDF či tak něco) manuál na Connect Nav+?
Mám to akorát v němčině (originál tisk), případně s někým vyměním, jestli má zájem
Koupil jsem ho v Anglicku přes eBay, a teď už můžu konečně machrovat hlasovym ovládánímMilan+ píše:Také mám evidentní zájem- já mám návod jen v italštině.
Bracha si letos v chorvatsku zabouchl klice v kufru pred hotele,...nastesti druhy den odjizdeli znami a tak jsem jim dal nahradni klice a oni se sesli v chorvatsku a klice predaliDědekBV píše:Zejména na dovolené.
Možná bude příležitost, abychom ty své Alfice okoukli a trochu pokecali. Na jaře hodlám na 90% podstoupit lázeňskou léčbu v Teplicích a je dost možné, že tu svoji budu mít sebou...Milan+ píše:Než jsem koupil Alfušku 159 přečetl jsem mnoho recenzí a testů na tento modelale nyní mohu sám posoudit jaká je pravda- zatím nemám sebemenší výhrady a to v ní již týden i spím
je to úžasně vyspělé auto se super podvozkem, skvělím motorem a výbavou, která řidiče hýčká ve všech směrech
Chlape mohu tvá slova jenom potvrdit.Milan+ píše:Než jsem koupil Alfušku 159 přečetl jsem mnoho recenzí a testů na tento modelale nyní mohu sám posoudit jaká je pravda- zatím nemám sebemenší výhrady a to v ní již týden i spím
je to úžasně vyspělé auto se super podvozkem, skvělím motorem a výbavou, která řidiče hýčká ve všech směrech
Tak tak, mám svojí 159 již 2,5 roků a začátky byly dost rušné, nebylo zde nic jiného než kritika, přesně jak píše JP159. Dnes mi připadá, že už je zde dost majitelů 159 a tak se názory mění. Jenom by mne zajímalo, kolik lidí ty diskuze odradily od koupě. Myslím si, že dnes jde již ojetá koupit za rozumnou cenu a bude se rozrůstat počet na našich silnicích.JP159 píše:Chlape mohu tvá slova jenom potvrdit.Milan+ píše:Než jsem koupil Alfušku 159 přečetl jsem mnoho recenzí a testů na tento modelale nyní mohu sám posoudit jaká je pravda- zatím nemám sebemenší výhrady a to v ní již týden i spím
Škoda ,že si tady nebyl tak před dvěma roky a tímto názorem na 159ku neobštastnil mnoho fundovaných diskutérů zde, kteří na 159tce nenechali nit suchou ,přesto ,že v ní nikdy neseděli. Někdy mě to připadalo, že některým byla a možná ještě stále je 159ka něco jako vosina v zadku. Dodneška nechápu proč?
Dejte vědět, můžu dorazit na společenské trojfotolimach píše:Možná bude příležitost, abychom ty své Alfice okoukli a trochu pokecali. Na jaře hodlám na 90% podstoupit lázeňskou léčbu v Teplicích a je dost možné, že tu svoji budu mít sebou...
A to jsem se kvůli 159ce zaregistroval sem a tázal lidí právě tadyAles159 píše:Tak tak, mám svojí 159 již 2,5 roků a začátky byly dost rušné, nebylo zde nic jiného než kritika, přesně jak píše JP159. Dnes mi připadá, že už je zde dost majitelů 159 a tak se názory mění. Jenom by mne zajímalo, kolik lidí ty diskuze odradily od koupě. Myslím si, že dnes jde již ojetá koupit za rozumnou cenu a bude se rozrůstat počet na našich silnicích.
To je super nápad, rád bych to měl proklepnuté. Nevim jestli v lokálním servise mají na tuhle exotiku diagnostikuMilan+ píše:Není vůbec problém provést jarní setkání, mám autodoktora v Mostě s examinerem, který nám před dovolenými Alfušky proklepne a ne zvedáku prohlédne ( je to za na pivo) a u toho můžeme vše řádně vyzkoušet a probrat![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 2 hosti