Kde se to dá sehnat, koupit, vypálit apod.?

Ty odkazy vypadaj dobře (levněxjohny píše:Zkus to tudyma
http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i-ma ... l?langid=1
Jinak myslim, že by se měly dát koupit u oficiálního AR / Fiat zastoupení, případně nějak přes web Navtequ, ale to jen hádám.
díkyHarous píše:O návodu bych asi věděl.
Ten mám taky, přímo pro Alfici, koupil jsem si ho poctivě z anglické eBay za pár šlupekHarous píše:Mohl by totiž stačit manuál pro CN+ ve Stilu a ten v angličtině mám. Jde i někde stáhnout.
Množstvím funkcí a ovládánímHarous píše:V čem je to jiný? Myslím, že ten základ bude stejnej u všech CN+ ať je to Fiat nebo Alfa.
Já jsem nad tou duálkou uvažoval, ale chějí za to 100 měsíčně paušál. Z auta telefonuju minimálně, takže to pro mě zatím nemá smysl.Milan+ píše:Množstvím funkcí a ovládáním![]()
Jinak používáte již někdo pomocí třeba duální sim karty možnost telefonování a psaní sms?
Lepší než drátem do oka, ale já s ní zatím trochu bojuju. Obden měnim nastavení, protože se mi pořád něco nelíbíMilan+ píše:Byli jsme na týden v Tyrolsku a snavigací jsem byl maximálně spokojen, vyvedla nás z nekonečných kolon, ukázala bouračky i zácpy, prostě pohoda a Alfuška cestování po Alpách také zvládla na 1
Bída co? Včera jsem zkoušel něco najít a ani hMilan+ píše:Prosím, prosím neměl by někdo Itálii. Pojedu Alfušce ukázat její domovinu a nechci moc blouditpředem děkuji
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti