Mám na vás otázočku... Ako sa správa alfa po výmene zadných silenblokov za powerflex???
Chcem urobiť komplet repas zadnej nápravy na mojej alfinke (veď si to zaslúži po 196 000km) a neviem či mám ísť do toho powerflexu, alebo original silenbloky

Že si obědnám sadu z polska neznamená že to pak nesedí,nechápu proč si někdo myslí že v polsku neexistuje origo nahradni díl,v polsku je to levnější z těchto důvoduZip166JTD píše:Ono do zadních spodních ramen ti ani nic jiného nezbyde než powerflex. Pak máš možnost jako já obědnat sadu z polska (je to 1500kč levnější avšak než se k tobě dostanou a pak ještě to úplně nesedí a musíš je nechat upravovat) což nedoporučuji no a pak jedině 7000kč za orygos (samosřejmě cena za kus tak že krát 2) což se opravdu neviplatí.
Osobně i já bych příště šel do powerflex
No to prtoto že jsi koupil nějakou druhovýrobu od číňanu,to musíš koupit origo víš?Zip166JTD píše:cuhan kdybych to s těma ramenama na 166 nezažil na vlastní kůži tak bych to tu nepsal. Prostě ty silentbloky stáli za hov.. a soustružník to musel upravovat. Ale budiž jsou tam a slouží.
Jelikož mám verzi Super (snížený podvozek z výroby) , tak mi komfort přijde úplně stejnej, jen nic nevrže a nebouchá.maximus píše:Ďakujem za odkaz na http://www.squadramoravia.com heh zase budem mať čo čítať aspoň týždeňEšte ma zaujíma aký vpliv má powerflex na komfort jazdy... aaaaa... menil niekto z vas tie 4 silenbloky čo držia zadnu napravu na karoserii...
Psal jsem, že já mám verzi super......Zip166JTD píše:silver jak si přišel na to že má verzi Super?
Jinak ty silentbloky sem viděl nedávno i na polském aukru.
Vema by měla být slušná značka, do předchozích modelů alfy Vema dodávala. U toho horního předního ramena jde jen o ten kulovej čep aby vydržel, silentbloky se vymění po čase za Powerflex a je to na furt, ale moje zkušenost je s replikama, že po cca 40.000 km mají ten čep na sra*ku, u ramen TRW z prvovýroby po 160.000 km jde ten čep pořád ztuha, alespoň u mě to tak je. Šlyšel jsem a to opravdu mám jen z doslechu a nechci nic předjímat, že ty TRW dodávaný mimo síť Fiatu taky za moc nestojej.Zip166JTD píše:já mám přední horní od VEMA za 1300 najeto 25000km a spokojenost
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti