prvotni opravy a upravy po koupi :)
Re: prvotni opravy a upravy po koupi :)
ja si ted uzivam s vecne zamrzajicim zamkem ridice, prvne neslo otocit klicem, prolito olejem nasledne fachal luxusne, dnes slo otocit klicem ale cudl se ani nehnul, cili jsem lezl do auta od spolujezdce, vnitrni klika taktez ani tuk, prolil jsem opet olejem, cudl po mensim zapasu vyskocil, si rikam mam vyhrano, zamykat od ridice samozrejme neslo, zkusil jsem od spolujezdce, zamknu a central opet odemkl, idealni reseni, po mnoha a mnoha a mnoha nadavkach a dalsim prolitim olejem se to nakonec rozchodilo, jsem zvedav co prijde rano za dalsi jobovku 

ex Alfa Romeo 155 2.0 TS 16V Super
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Nakonec to budeš muset rozebrat a pořádně vyčistit, možná se ten olej míchá s vodou a vytváří tuhnoucí emulzi.
Nezapomenu na to, jak jsem si jednou u tátova Tipa těsně na konci zimy umyl na pumpě v Budějkách boční okno a pak jsem celou cestu 100 km držel dveře řidiče, protože nešly zabouchnout.
Nezapomenu na to, jak jsem si jednou u tátova Tipa těsně na konci zimy umyl na pumpě v Budějkách boční okno a pak jsem celou cestu 100 km držel dveře řidiče, protože nešly zabouchnout.

hmm je to klasika WD40 nic jinyho sem v kanclu nenasel, pokud se micha s vodou budu muset nekde splasit jinej
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
třeba se to nemíchá, nevím, ale mazat do nekonečna není dobrý. Obalí se to špínou a je to v kelu.
vsak to ani neplanuju, ale taky se mi nechce sundavat bok dveri v tomhle hnusnym pocasi, treba to chce jen delsi jizdu aby se to trochu prohralo a vysusilo 

- coyote
- SemTuFurt
Se stav, flexu tu ještě někde najdu 

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2002 ex.
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
nenene zadna flexa nebude, pres svatky to rozeberu a vycistim pokud nebude porad chcat 

- Lubka
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
To mi povídej kamaráde já lojza si ty svoje zapoměl máznout mám na to někde mazadlo na zámky. A dnes ráno mi došla baterka v DO tak jsem měl taky problém dostat se do auta ale po pár pokusech si zámek u spolujezdce dal říct. Teď už mám namázáno i s gumama aby nepřimrzaly takže by neměl být problém:Dprte píše:ja si ted uzivam s vecne zamrzajicim zamkem ridice, prvne neslo otocit klicem, prolito olejem nasledne fachal luxusne, dnes slo otocit klicem ale cudl se ani nehnul, cili jsem lezl do auta od spolujezdce, vnitrni klika taktez ani tuk, prolil jsem opet olejem, cudl po mensim zapasu vyskocil, si rikam mam vyhrano, zamykat od ridice samozrejme neslo, zkusil jsem od spolujezdce, zamknu a central opet odemkl, idealni reseni, po mnoha a mnoha a mnoha nadavkach a dalsim prolitim olejem se to nakonec rozchodilo, jsem zvedav co prijde rano za dalsi jobovku
BMW E34 525TDS Touring, Volvo FH12 420, MB Actros
ex:Alfa Romeo 155 1.8 TS 16V (2x), Alfa Romeo 33 1.4 Imola, Škoda Favorit Black Line, Fiat Uno 1.0, Fiat Uno 1.7D
ex:Alfa Romeo 155 1.8 TS 16V (2x), Alfa Romeo 33 1.4 Imola, Škoda Favorit Black Line, Fiat Uno 1.0, Fiat Uno 1.7D