Mam na parohoch dve 6 cm praskliny a nic nepiska.Ale nehovorim,ze nemoze byt.modenaboy píše:Nechci bejt chytrák, ale mě to přijde jako netěsnost na cestě turbo - parohy.
Jasně že to po PC nejde přesně určit.
Na neutrali sa nepohybuju.A ak,tak je to par mm. (2-3)Shoddy píše:Včera sem to proháněl kolem Slap a dělalo to trochu mín, příjde mi, že to asi nakonec bude turbo. I když bych potřeboval vědět jak přesně funguje to naklápění lopatek, jestli se klopěj i při tůrování motoru na neutrál, nebo jestli to je jen při záběru, pak by to vysvětlovalo, proč je to při neutálu v pohodě.. nevíte někdo prosím??
http://alfisti.cz/forum/viewtopic.php?f ... 614#p64614auparas píše: Pokud si tady někde najdeš to téma, co jsem založil o pískotu z motoru, tak tam najdeš jedno video, kde ten pískot je přesně slyšet. Pak už jen porovnáš jestli to je ten zvuk, co tě tak trápí.
Mně to začalo pískat tak od 2000ot/min a přestalo to až ve 4000ot/min.
Lukyn píše:To Milano : mám saze okolo turba, fouká to na jeho výstupech, příjde tam nějaký těsnění? nebo, co tam dát za materiál, ale který tam vydrží, protože už jsem to měl jednou rozdělaný a materiál šel tradááá ...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti