Predam alfu 147. Zn. rychlo

Ujistuju te ze ST220 patri bezpecne do GTA tridy. 2.5 V6 by za nim mozna jela tak do 170-180km/h pak by se rozloucili. Otec ma Mondea ST220, vim o cem mluvim. 250km/h jako z praku...Ta Duratec masina je vyborna, zere mu to tak 10-12 dle tempa.forza156 píše: Tak je jasný,že mondeo je stejná třída jako 156,akorát si myslím,že ke GTA má ještě daleko.Spíš bych ho pasoval ke 156 2.5 V6.
Souhlas.forza156 píše: Tak je jasný,že mondeo je stejná třída jako 156,akorát si myslím,že ke GTA má ještě daleko.Spíš bych ho pasoval ke 156 2.5 V6.
filip píše:Ujistuju te ze ST220 patri bezpecne do GTA tridy. 2.5 V6 by za nim mozna jela tak do 170-180km/h pak by se rozloucili. Otec ma Mondea ST220, vim o cem mluvim. 250km/h jako z praku...Ta Duratec masina je vyborna, zere mu to tak 10-12 dle tempa.
Petan píše:Měl jsem Mondeo 2.0, první generaci-silnější verzi, Fordy mají u mě své přední místo to určitě ale opravdu si myslím, že srovnávat GTA verze s ST nelze.
EDIT: zapomněl jsem dopsat, že i já jsem vezl v ST220, jenže i v GTA...
filip píše:Petan píše:Měl jsem Mondeo 2.0, první generaci-silnější verzi, Fordy mají u mě své přední místo to určitě ale opravdu si myslím, že srovnávat GTA verze s ST nelze.
EDIT: zapomněl jsem dopsat, že i já jsem vezl v ST220, jenže i v GTA...
Jedine jak to overit v praxi je pujcit si GTA a nasrat policejni ST220
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host