Takže začínáme - nádobka ostřikovače - co má být ve spodní části prolisu, jak ukazuje šipka na fotce? Já tam mám dírku, což je u nádobky na kapalinu vcelku nepraktická záležitost

Na trabosi se olej nemeniRV147 píše:Do servisu![]()
. Ty na to budou koukat jak rus na splachovací záchod. Když si s nima vleze pod auto a silenty jim ukáže tak mu řeknou, že sou dobrý, protože vidina toho, že je mají měnit je zděsí. Docela bych jenom z prdele zajel do Motortecu, ať vidíš jak se značka stará o majitele starejch piksel. Už slyším ty kecy, nemáme školení, přípravky, díly...Třeba překvapí
P.S.:Jenom olej ? To je na 15 min, to on zvládne, měl tráboše. Aspoň zadní brzdový desky
zkus jestli ti tlačí motorek co je napojenej na hadice od světel... teda pokud tam vůbec je... je možné že tam máš jen motorek co ti tlačí na přední sklo a né na světla nebo je to ucpané...Adamalfa píše:ked uz sme pri tom ostrekovaci mam otazku ako sa zapina ostrek svetiel? lebo skusal som uz vsetko a stale nic... tak ak mi niekto poradi ako sa to na TS zapina tak aspon budem moct zistit co je tam za problem... inak este jedna vec na ten ostrek svetiel idu hadice velke jak moj malicek to je normalne ze tam idu take hadice nemaju byt mensie kvoli silnejsiemu tlaku?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti