http://eper.fergia.it/navi?KEY=STARTUP&SBMK=R&MAKE=R
v konfiguraci dejte cestinu a jedeeeeem

jsou tam i fiaty a lancie...
jinak doporucuji pouzivat pro Eper Internet Explorer
Ta příručka asi není i na AR147 viď?Petan píše: Jinak pánové mám doma i pravou nefalšovanou servisní příručku, kterou jsem už taky nezčetně krát použil. Má to jen jeden háček je v Italštiněale dá v celku dobře užít. Koloval jednu dobu ještě jeden manuál nebo spíš příručka, novější vícejazykové verzi i v polštině ale podle mě ta starší verze co jí mám v italštině je přehlednější. Takže rozšiřuji svou nabídku, první dvěma zašlu zdarma
myslim ze mluvi o prirucce k tomu Eperu ..nebo ne?coyote píše:Ta příručka asi není i na AR147 viď?Petan píše: Jinak pánové mám doma i pravou nefalšovanou servisní příručku, kterou jsem už taky nezčetně krát použil. Má to jen jeden háček je v Italštiněale dá v celku dobře užít. Koloval jednu dobu ještě jeden manuál nebo spíš příručka, novější vícejazykové verzi i v polštině ale podle mě ta starší verze co jí mám v italštině je přehlednější. Takže rozšiřuji svou nabídku, první dvěma zašlu zdarma
Já mám doma origo Fiat Bravo/Bravo servisní příručku přímo od Fiatu v češtině. Tak kdyby náhodnou někdo potřeboval tu
Nemluví, teď to tam psal...Richie píše: myslim ze mluvi o prirucce k tomu Eperu ..nebo ne?
jinak pokud chces pricurku na 147 tak si ji u nas muzes stahnout...
http://www.cuoresportivo.net/index.php? ... ni-manualy
Bohužel pane, je to jen na 156 ku.coyote píše:[Ta příručka asi není i na AR147 viď?
Já mám doma origo Fiat Bravo/Bravo servisní příručku přímo od Fiatu v češtině. Tak kdyby náhodnou někdo potřeboval tu
neboli servisni manual??coyote píše:Nemluví, teď to tam psal...Richie píše: myslim ze mluvi o prirucce k tomu Eperu ..nebo ne?
jinak pokud chces pricurku na 147 tak si ji u nas muzes stahnout...
http://www.cuoresportivo.net/index.php? ... ni-manualy
Tuhle už mám dávno staženou a vytištěnouMě jde právě o dílenskou příručku. Něco jako kniha Jak na to, ale origo od výrobce...
fajn jsi druhý, takže končím s nabídkouBull.et píše:to Petan: o eper bych zajem mel, pripadna uhrada nejni problem
v cestine???jestli to je to v italstine tak to je v celku k nicemu..neni tomu rozumet vubec niccoyote píše:Ano, přesně ten.drtikols píše: neboli servisni manual??
Ale zase by tam byly obrázkydrtikols píše:v cestine???jestli to je to v italstine tak to je v celku k nicemu..neni tomu rozumet vubec niccoyote píše:Ano, přesně ten.drtikols píše: neboli servisni manual??
JJ takl bych to viděl. Ale 147 náhodou nemáš?Petan píše:Zase tak úplně k ničemu to není, a když nejsi úplná lama otevřeš si slovník, tak stačí pár slov a jsi doma. Schémata a nákresy všech součásti atd. na to nepotřebuješ přece češtinu ... jasně že ideál by byl v češtině ale už nejednou jsem byl rád i za tu talianštinu![]()
Příkladmo, hledáš el. schéma klimatizace máš ho tam i s umístěním všech součásti na autě, hledáš součásti alarmu máš je tam atd. atd.
Bohužel, rád bych ti pomohl ale nemám.coyote píše:JJ takl bych to viděl. Ale 147 náhodou nemáš?
Petan píše:Máš pravdu asi moc lidí a hlavně začínajících neví oč jde a tak trochen osvětlíme ne?
Jde tedy o elektronický katalog náhradních dílů FIATU, který obsahuje veškeré náhradní díly Lancie, Fiatu a Alfa Romeovčetně orientačních cen jednotlivých dílů. Co mě mnohokrát pomohlo jsou kody jednotlivých součástek podle kterých se dá zjistit zda je to díl, který potřebuješ nebo je z jiného auta atd. Zkrátka každý Alfista by měl mít Eper doma.
Jinak pánové mám doma i pravou nefalšovanou servisní příručku, kterou jsem už taky nezčetně krát použil. Má to jen jeden háček je v Italštiněale dá v celku dobře užít. Koloval jednu dobu ještě jeden manuál nebo spíš příručka, novější vícejazykové verzi i v polštině ale podle mě ta starší verze co jí mám v italštině je přehlednější. Takže rozšiřuji svou nabídku, první dvěma zašlu zdarma
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů