elektrická okna a vše kolem
- Tomaso94
- Kontaktovat uživatele:
nefunkční el. stahování okna u spolujezdce
zdravim všechny, potřeboval bych poradit Alfa 147 ... z ničeho nic mi přestalo fungovat stahování okna u spolujezdce....nejdříve sem si myslel že mi odešla ta jednotka v ovladači u řidiče....tu jsem vyměnil ale nepomohlo to ....slačítko pípá ale okno se ani nehne....jinak vše ostatní funguje...nevíte co s tím může být? kde začít hledat?....dále potom jestli by někdo nevěděl jak se dá štělovat světlomet výškově...jeden svítí níž o kousek...ty dva štelováky na něm mi příde že štelujou spíš do stran 

Alfa Romeo 147 1.6 TS r.v. 2001
Re: nefunkční el. stahování okna u spolujezdce
To že svítí jeden světlomet níž je normální. Levej je tak nastavenej i konstruovanej aby neoslňoval. U tý stahovačky bych ještě změřil jestli jde napětí na konektor motoru. Nemáš jen přimrzlý okno v rámu?
Hyundai Santa Fe T-GDI HEV AWD - 25´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
Ford Mustang GT Convertible 4.6 V8 MT - 00´
KIA Sportage T-GDI HEV AWD TOP - 22´
KTM 990 Adventure
nej ex - Subaru WRX STI 2.5 Sport Limited Edition - 16´
- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
ne to ne, mají svítit oba stejně vysoko a oba mají dávat stejný obraz, když se postaví auto proti zdi, tak by to mělo vypadat takhle:
http://felicia.manas.name/serizeni-svetlometu/
ta vzdálenost 60 je závislá na typu auta někd u světlometu je samolepka s hodnotou v %
http://felicia.manas.name/serizeni-svetlometu/
ta vzdálenost 60 je závislá na typu auta někd u světlometu je samolepka s hodnotou v %
může to být přimrzlé, ja na ně raději ani nesahám, čekám na teplo
protože jdou posouvat po milimetrech 

jeden je na horizontalne nastavenie, druhy na vertikalne.. pre nastavenie po vertikalnej osi sleduj ako sa posuva vodorovna hrana svetla.
priama umera medzi vonkajsou teplotou a rychlostou stahovania okien je asi dalsia vlastnost alfy
priama umera medzi vonkajsou teplotou a rychlostou stahovania okien je asi dalsia vlastnost alfy

147 1.9 JTD 85kW
- Tomaso94
- Kontaktovat uživatele:
ok díky všem....to s tim světlometem dneska ještě jednou zkusim...byl jsem na technické a tam mi světla seřídili...ale pak mi odešel motorek ve světlometu a po výmeně je jedno níž....zkusim to nák poštělovat podle toho druhýho...nejdřív mi přišlo že oba štelováky jsou do stran....ale zkusim to znovu.....ohledně toho okénka...přimrzlé neni...ani v garáži to nešlo a ani netukne....ale zvláštní je že tlačítka při znáčknutí pípaj ale nic se neděje... druhý ono jede v poho....má bejt obleva tak se do toho pustim a rozeberu to
ještě nevíte někdo jestli to třeba neni pojistkou? nepředpokládám že by jedny dveře měli samostatnou pojistku ale 

Alfa Romeo 147 1.6 TS r.v. 2001
- Hory
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Re: zasekává se el. okno
Já problém se zavíráním neměl nikdy, ale už 2x se nechtěli otevřít. Bylo to zamrznutím. Stačilo zaject do podz. parkovišť a bylo to OK
Včera mě to taky kapku překvapilo, okno jsem musel zavřít asi na pětkrát, no radší taky nebudu dráždit hada.. Co je ale horší je, že ten mráz venku (aspoň doufám že je to tím) dělá podobné problémy i u zpětných zrcátek. Momentálně nejsem schopný si nastavit zrcátko u řidiče, chvilku to reagovalo dobre jen na jednu stranu, ale už je v krajní poloze a ted se ani nehne .. 

AR 147 1.6 16V TS 88kW
- Ladin 164V6
- SemTuFurt
Delalo mi to v zime na Delte, chce to rozebrat, vycistit a dat novou vazelinu, pak OK
AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Bmw 3er M3 3.2 Convertible Alpinweiss3 98'
Bmw 3er M3d2 SportWagon TitanSilber '06
Renault Kangoo 1.2 16V '08 :D
Vždycky všechno OFF...
Vždycky všechno OFF...
- coyote
- SemTuFurt
Jak píše Ladin. Ještě pořádně vyčistit sametky ve kterých jezdí to sklo. To vypínání dělá dojezd, myslí si, že okno je již nahoře.
Alfa Romeo 147 1.9 JTD 2002 ex.
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
Alfa Romeo 164 3.0 V6 12V 1990
Alfa Romeo 166 3.0 V6 24V 2000
Škoda Superb II 3.6 V6 4x4 2010 na prodej
já má ty sametky už docela dost zabordelený, místama i zelený
čím co promazat? aby to pak nedělalo šmouhy na okně

- Ladin 164V6
- SemTuFurt
Ty sametky spis jen vycistit, namazat jen ten samotnej pohon...
AR 164 3.0 24V Super 171kW Nero601 92' (Zombie - la machina arrogante)
Vždycky všechno OFF...
Vždycky všechno OFF...
- palin147
- Kontaktovat uživatele:
Re: elektrická okna a vše kolem
čaute alfisti
mam problem s elektrikou zadných okien. Vobec mi nechcu stahovat cez predny panel na stahovanie okien ani cez panel na zadnych dverach. Ale predne idu v pohode.
Dal som si skontrolovat kabelaž a ta je v pohode. Ale povedali mi, že asi bude problem v krabičke (ovladači) pod zadnou sedankou.
Ma ten človek pravdu ? Mam si naozaj zohnat tuto krabičku.

mam problem s elektrikou zadných okien. Vobec mi nechcu stahovat cez predny panel na stahovanie okien ani cez panel na zadnych dverach. Ale predne idu v pohode.
Dal som si skontrolovat kabelaž a ta je v pohode. Ale povedali mi, že asi bude problem v krabičke (ovladači) pod zadnou sedankou.

Alfa Romeo 147 1.9 JTD
- kocurik1234
Jam mam tento isty problem ale v tej zadnej krabicke to nebolo ani v tej v prednej co je v soferovej stranepalin147 píše:čaute alfisti

daj vediet ked to vyriesis som zvedavy aspon budem vediet co mam robit

Alfa Romeo 147 1.9 JTD 85kw r.v. 2001
- palin147
- Kontaktovat uživatele:
Našiel som ju za 1000 Kč.
Skusim ju ešte zohnat inak, ale viem, že kamarat mi ju zhanal asi polroka a nič ...
Skusim ju ešte zohnat inak, ale viem, že kamarat mi ju zhanal asi polroka a nič ...
Alfa Romeo 147 1.9 JTD
zdravim vsetkych, som cerstvym a zatial nadmieru spokonym novym majitelom alfy 147 3D. A tak mi robi starosti len jedna malickost. Vec ktora sa tu preberala, ale nevyriesila sa. Na vytiahnutie okna potrebujem aspon 15 klikov do cudlika. To plati pre obe okna. Chcel by som to vyriesit nech mozem byt 100%ny frajer
... alfa rules!

Ja sem za tu krabicku daval 5500,-palin147 píše:Našiel som ju za 1000 Kč.

Jinak s tim stahovanim okynek na xkrat...jsou to zadni okynka??Me to dela na zadnich okynkach a kamarad rikal,ze se vypalilo neco na ovladani a da se to vyresit tak,ze se tam daji nejaky odpory nebo co...
Alfa romeo 147 1,9 JTD (2002)
oddělej gumy pod knama a vystříkej tu dosedací plochu ve sprše nebo wapkou, máš tam špínu... pak to něčím naimpregnuj... to samé sametka na B sloupku, ale tu očisti na autěfuntomas píše:zdravim vsetkych, som cerstvym a zatial nadmieru spokonym novym majitelom alfy 147 3D. A tak mi robi starosti len jedna malickost. Vec ktora sa tu preberala, ale nevyriesila sa. Na vytiahnutie okna potrebujem aspon 15 klikov do cudlika. To plati pre obe okna. Chcel by som to vyriesit nech mozem byt 100%ny frajer... alfa rules!
Zdravim pani Alfisti,
neviete mi poradit ako je uchyteny el. ovladac okien (vid foto) v pravych prednych dverach. Ulomila sa mi oska na tlacitku a potreboval by som to vymenit. vdaka za radu.
neviete mi poradit ako je uchyteny el. ovladac okien (vid foto) v pravych prednych dverach. Ulomila sa mi oska na tlacitku a potreboval by som to vymenit. vdaka za radu.
pod tlačítkama dole v kapse na dveřích je šroub, teda měl by být, pak jenom vytáhnout krabičku nahoru
//jo u spolujezdce, no tam žádnej šroubek asi není
//jo u spolujezdce, no tam žádnej šroubek asi není

Naposledy upravil(a) Petr147 dne 5.7.2011, úte 21:00, celkem upraveno 1 x.
- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
petr 147: trochu mimo ale ty už máš bmw? 

Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6
Ex. Alfa Romeo Giulietta QV TCT rosso competizione
to je Ford Ka s angel eyes 

Ovladač v PP dveřích stačí pouze vyloupnout - ze zadní strany.dmoravan píše:Zdravim pani Alfisti,
159
- George.KHE
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
já ti dám ford kaPetr147 píše:to je Ford Ka s angel eyes

Ex. Alfa Romeo GT 3.2 V6