Ladin 164V6 píše:To je v pohode, jsem rád ze budou, pořád lepší než ten můj odstavajici... To zrcátko mam z 96ky co jsem rozebral, konektor je tam připravenej jen se sejdou 2 samci konektory, musí se to upravit

Ladin 164V6 píše:To je v pohode, jsem rád ze budou, pořád lepší než ten můj odstavajici... To zrcátko mam z 96ky co jsem rozebral, konektor je tam připravenej jen se sejdou 2 samci konektory, musí se to upravit
nene to uz je 3 roky zpet a skoncila ve sberu. Mam z ni jen nejaky dily. Koupil jsem ji od cikanu za 5t, a oni ji koupili prej za 1t. Vim ze si ji dovezl z D chlapik co ma servis jeste 5 let predtim, chtel jsem ji koupit ale on porad mlel ze ji opravi. Nakonec byla plna snehu jak nekdo prohodil cihly oknem, na podlaze primrzla serviska a klice...Holocausto píše:Ladin 164V6 píše:To je v pohode, jsem rád ze budou, pořád lepší než ten můj odstavajici... To zrcátko mam z 96ky co jsem rozebral, konektor je tam připravenej jen se sejdou 2 samci konektory, musí se to upravitEhm, nechci být nezdvořilý, ale nebylo by na prodej?
AhaHolocausto píše:Já myslel to zrcátko, né celé auto.
Nene prave v moji bylo z tovarny jen obycejny tak jsem ho tam implantoval... Jinak co jsem tak vypozoroval tak ty stmivaci maji od 94 Superky, ale nevim jestli za priplatek nebo podle trhuHolocausto píše:ahajá myslel, že máš jedno v autě a druhé z vraku. No to jsou nedorozumění
![]()
Každopádně by se hodilo.
To jsou onyHolocausto píše:http://www.vyzkouseno.cz/showcar.php?id=180410&jm=20150
To je ona, ale z fotek interiéru se asi nic nedovíš.
Jakože bys šel ještě do jedné 164?Ladin 164V6 píše:Diky za info, porad mi to vrtalo hlavou...
Zmatlo mne ze nema Q narazniky a prahy, ale mozna se to majiteli takhle vic libilo...
Jedine dobrePavli píše:Podle VIN je to Q4. A je na ni zájemce :-)
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti