90 tis prohlídka
90 tis prohlídka
Ahoj, máte jí někdo se 159 za sebou? Potřeboval bych kompletní seznam úkolů, co na tom při ní dělají. Co zvládnu, udělám sám, baví mě to, ale ne do všeho se pustím.
Mimochodem, na trase Praha-Brno a někdy dál Ostrava potkávám černou 159 sw, je to někdo odsud? Služebku mám bohužel A3, ale rád bych potkal nějaký lidi odsud z klubu.
Mimochodem, na trase Praha-Brno a někdy dál Ostrava potkávám černou 159 sw, je to někdo odsud? Služebku mám bohužel A3, ale rád bych potkal nějaký lidi odsud z klubu.
Re: 90 tis prohlídka
zatím mám 16k takže s tvým dotazem nepomůžu
ale k té druhé části, občas sleduj diskuzi srazy, možná by ti neuniklo tohle, takže snad příště
http://forum.cuoresportivo.net/viewtopi ... =38&t=3352

ale k té druhé části, občas sleduj diskuzi srazy, možná by ti neuniklo tohle, takže snad příště

http://forum.cuoresportivo.net/viewtopi ... =38&t=3352
159 SW 2.4 JTDM 252hp
Ahoj, no já se snažím, ale moc často tu nejsem. Jsem pořád někde na cestách 

- limach
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Vzpomenete si někdo s AR159 na svou první garanční prohlídku? Kolik vás stála?
Alfa Romeo 159 TI 2.2JTS 16V Sportwagon (velká a krásná současnost)Alfa Romeo 147 1.6TS Progression 120CV (byla prostě skvělá...)Chevrolet Spark II 1.2 16V LS+
Ještě jsem na ní nebyl ale už ted se mi při pomyšlení na ni kroutěj všechny prsty, dostávám křeče,zatmívá se mi před očima,jdou na mě mdloby a mě samotnýmu taky není dobře. Silně zvažuju,že se jim na ni
A udělám si ji asi sám

A udělám si ji asi sám

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Nepadne ti tím záruka? Škodofka to takhle má, když se nedostavíš na garanční prohlídku tak v jsi v případě reklamace propadající. 

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
No to asi určitě jo, uvidím ještě podle délky záruky. Je jasný,že to má svoje pro a proti. 

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Vypadá to, že jsi pohodě když jsi mezi garančkami nemusel do servisu, já tam se škodulí byl min 2x mezi intervaly, takže na garančce nebylo co kontrolovat
Nestěžuj si, alfa je spolehlivější než

Nestěžuj si, alfa je spolehlivější než

Alfa Romeo 159 2,2 ti
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
Alfa Romeo 156 2.0 JTS
ex Alfa Romeo 146 1.4 TS
jo zatím to je ok. Mám tam 20 000km a zatím naprostá pohoda. nic kvůli čemu bych musel řešit servis. Ted sice řeším dobití baterky, ale to je prkotina i když připevnění baterie se hochům italským dost nepovedlo.
A dobít baterku v aute bez odpojení taky nejde. No jo zlatý starý motory...
ale jak řikám samé prkotiny ,jinak naprostá spokojenost.

JP159
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
Alfa Romeo 75 2,0 TS
Alfa Romeo 159 2,2 JTS
- limach
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Tak já Vám to napíšu, až se odpoledne vrátím z garančky. Ale vypadá to +-na 8 tis. 

Alfa Romeo 159 TI 2.2JTS 16V Sportwagon (velká a krásná současnost)Alfa Romeo 147 1.6TS Progression 120CV (byla prostě skvělá...)Chevrolet Spark II 1.2 16V LS+
- limach
- Pozorovatel
- Kontaktovat uživatele:
Takže konečná suma za 1. garanční prohlídku zní 6.400,- Kč. V ceně je: 5,5 litru oleje Selenia 5W-40 StAR, olejový filtr, vzduchový filtr, pylový filtr, dezinfekce výparníku klimatizace, doplnění kapalin, kontrola podvozku + práce, v mém případě i upevnění poloodpadlého prahového spojleru.
Zajímavost: jak už jsem psal v jiném tématu. Během chvilky ráno dotažené dvě AR 159 2.4JTD se zamrzlou naftou, nenastartovaly, navíc si při tom řidiči vypráskali baterii. No, podle mě zas taková kosa nebyla...
Zajímavost: jak už jsem psal v jiném tématu. Během chvilky ráno dotažené dvě AR 159 2.4JTD se zamrzlou naftou, nenastartovaly, navíc si při tom řidiči vypráskali baterii. No, podle mě zas taková kosa nebyla...

- Kůrkyn
- SemTuFurt
- Kontaktovat uživatele:
Stačí vzít horší naftu a je to hned, mě Fiat v -18°C taky přimrzal, ale pořád jel, drbal jsem si hlavu, že jsem naftu trochu nemixnul benzínem nebo nějakým aditivem. Podle normy musí všchny čerpací stanice od prosince zásobovat naftou, která je spolehlivá do -20°C. Ale to si každá pumpa může vykládat jinak, se svojí tolerancí. Pak stačí pár zrnek parafinu ve starším filtru a je po srandě.
Nejlepší je naplnit nádrž až do plna.Nezbude tam místo na vzduch který ti zásobuje nádrž vlhkostí.
BMW 730d, Superb TDI
Ahoj,
pri ty servisni prohlidce, udelaji treba v Imofe vsechno a nebo vymeni jenom olej a vybodnou se na to?A jeste vite nekdo pri kolika se meni rozvody?
pri ty servisni prohlidce, udelaji treba v Imofe vsechno a nebo vymeni jenom olej a vybodnou se na to?A jeste vite nekdo pri kolika se meni rozvody?