Předpokládám, že začínáš ze strany tý velký zátky

RV147 píše:To nevím, jenom si myslím, že ty 205/50 R15 jsou tak rozumný maximum a ani ty origo 195/60 R16 nejsou k zahození. Měl jsem tam kdeco 205/55 R16, 185/65 R15, 215/45 R17 a nejlíp se auto chová na těch 195/60 R14. Lehoučký kola, rychle to akceleruje a to auto není tak tvrdý aby se to hrnulo proto, že má guma vysokej profil. Já ais dám na ráfky od Vás tyhle gumy :http://www.pneu-diskont.cz/regal-racer- ... e/d-90687/ (semislick) a uvidím. Je to prakticky stejná guma jako Dunlop SP racer a lisujou se ve stejný fabrice v Jihoafrický republice ze sloního trusu a tmy.
Ty nejsi Milano, ta jsi trhačMilano75 píše:tak rameno s novýma silentama je v kupě, ale podařilo se mi strhnout závit na tyčce co je u torzkymno nechme tak
predbezne berem na vedomie. Neviem ci to potrebujes surbe, alebo len ako sicher, pretoze okolnosti sa trocha zmenili, a moze naky cas trvat kedy ich objedname, ja mam konecne doma motor, takze zacnem makat natom aby bolo auto poajzde, skusim zvladnut prihlasenie a potom tie skla.Kleofáš píše:Já bych za tyhle kačky zájem měl. Asi i s bausetem. Dopravu bychom snad nějak vyřešili... zatím jsem to nějak neřešil, ale co jsem se ptal u mých dílařů, tak Pilkington cca 3 tisíce...
OK, nyni jak bych to lajcky zjistil jestli se wastgate pootvíra nebo ne? :-) mozna bych tento problem nechal na pozdeji, asi prazdniny, tedka mam frmol kolem školy ( maturita na krku)Milano75 píše:AJ michal:
motor netáhne nad 3000 ot
mohlo by to být turbo, u kterýho se pootvírá wastgate a tím to netáhne
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti